Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они су тешки МАНИПУЛАТОРИ: Хороскопски знаци који воле да контролишу своје партнере

Позната астролошкиња открива који хороскопски знаци су највећи манипулатори

1698765928_1693562931_shutterstock_1928594471-1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако сте мислили да сте нашли особу са којом ћете да проведете остатак живота, а онда се напрасно догоди крај везе, можда би за то требало да кривите и њихов хороскоп.

Ако сте икада били заслепљени, то не мора да значи да партнер једноставно није био за вас, а ево шта кажу звезде о томе:

Лав

Лавови воле да буду заљубљени и могу прилично претерано да изражавају обожавање свом партнеру.

- Међутим, може да прође неко време док се њихова пожуда не развије у праву љубав - према Тари Бенет, астролошкињи, видовњакињи и духовном тренеру.

Везивање за Лава пре него што љубав процвета је опасна игра, упозорава она. Иако каже да ће они ретко варати, ипак они могу да наставе даље у трену.
Славна астролошкиња “Инбаал Хонигман” описује Лава као поносног и самоувереног.

Упркос романтичној страни, они такође морају да одржавају одређени изглед, а ако се не уклапате у њихову визију, нећете моћи да останете крај њих. Бити у вези с Лавом може да буде лепо партнерство - само свакако дајте стварима довољно времена.

Шкорпија

У свом најекстремнијем случају, Шкорпије могу да буду врсни манипулатори, наводи астролошкиња.

- Иако су одани, склони су варању ако сматрају да је то оправдано или да њихове потребе нису задовољене у спаваћој соби. А будући да су хороскопски знак са највише сексуалног набоја, ово постаје реална могућност. Такође су невероватно тајновити, због чега их је тешко упознати. Такође су склони контролисању. Али успете да се повежете са Шкорпијом, постоји добра шанса да ће то да буде на дуге стазе. Познати су по томе што развијају интензивну оданост и изузетно су лојалну када су предани - пише Србија Данас.

Водолија

Водолије, које себе сматрају паметњаковићима Зодијака, врло често ствари виде црно-бело. Ово је знак којем је довољан један ударац и они ће да вас избаце из игре, иако уживају у удобности везе. Њих не треба  на било који начин да тестирате или да изазивате драму.

- Ако погрешите и натерате Водолију да верује да ће да буде срећнија без вас него с вама, отићи ће - објашњава Тара. Њиховој брзоплетости придодаје се и бунтовна природа. Они желе да раде ствари на свој начин и не желе да буду изазивани у томе. Ако то значи раскид дугорочне везе у тренутку, нека буде тако.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas