Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

Они увек сами себе увлаче у невоље:Три знака су превише наивна или импулсивна, а само један увек нађе златну средину!

Проверите да ли сте међу њима

1647521364_profimedia-0354306723.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Рибе

Рибе превише наивне, поготово жене рођене у овом знаку. Нежне су, интуитивне, али са друге стране превише се ослањају на своју интуицију и увек траже оно добро у људима што их увлачи у невоље јер заиста постоје људи и ситуације када не постоји добро и када је потребно показати зубе!

Ован

Ован за разлику од Риба, превише импулсивно реагује готово у свим ситуацијама. То их често доведе на прави пут, али са друге стране увлачи их у невоље. За Овна је кључна реч у животу: Стани! Сачекај! Повуци ручну и хладне главе разисли о свему па тек онда одреагуј!

Прочитајте још: Чувајте се да вас не повреде: Ова три хороскопска знака мисле само на себе

Јарац

Насупрот ова два знака, где је Рибама потребна бржа реакција и акција и Овновима смирена реакција и акција, имамо Јарца. Јарац је знак који има и дозу емпатије, нежности али и дозу озбиљне хладноће и прецизности када су у питању одлуке или реакције/акције. Јарац има савршену реакцију на готово све животе изазове. Дефинитвно један од знакова од кога треба сви да учимо!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas