Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Овако се свете хороскопски знакови: Њихова освета највише боли

Хороскопски знако различито реагују када је освета у питању.

1637575074_shutterstock_1173702439.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Чија освета највише боли? Освета је најбоља када се сервира на хладном тањру. Сваки знак освету сервира на свој начин. Неко је сервира врелу, неко из марака чека својих пет минута, неко за освету користи речи које су као мач!

Који хороскопски знакови су на првом месту када је освета у питању?

Шкорпија

Њена освета је брутална и мрачна каква је и сама Шкорпија. Она је онај знак који из мрака чека својих 5 минута. То чекање може да траје и годинама али када је сервира, тај ожиљак остаје до краја живота. Она не реагује бурно и импулсивно, напротив дубоко размишља и тражи код особе њену најболнију тачку и ту напада. То је таква јачина да особу дословно боли сваки део тела и душе. Никада вас Шкорпија неће напасти из чистог мира, она у принципу даје увек пар шанси. Једино бурно реагује када је притерана у ћошак. Тада њен отров баца и не размишља кога је опекла.

Прочитајте још: ПЕРИОД РОМАНТИКЕ И ЉУБАВНИХ ИСКУШЕЊА: Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Стрелца од 23. новембра до 21. децембра

Близнаци

Речи су њихово главно оружије. Транспарентни су, одмах нападају, не бирају ни место ни време. Када Близнац проговори тада стакла пуцају. Има још један начин освете а то је да вас префидно увуче у круг тајни и сплеткарења и да се игра речима. Толико вас зврти и толико вас увуче у његов свет (одличан је речни манипулатор) да ви ни не осетите освету само се у једном тренутко осврнете око себе и видите да све распада око вас. То је освета Близанаца.

Ован и Лав

Буртални директни напад. Уз крик Лава који пробија бубну опну. Не бирају ни место ни време, када им падне ролетна на очи, поготово Овну он без размишљања својим роговима фронтално напада. Не бира речи чак оба знака знају да употребе физичку снагу ако је потребно. Када се усресреде на плен користе све што имају јачину, бруталност крика, а знају да искористе и своје пословне моћи поготово ако су у надређеном положају. Тада је најбоље да особа која је нападнута промени државу, јер су у стању да се толико усресреде на њега да никада више о послу или каријери и не помисли.

Прочитајте још: ​СУНЦЕ У СТРЕЛЦУ доноси промене на пољу каријере и љубави - Ево како треба да поступите да вас НЕ БИ КАЗНИЛО

Јарац

Хладна и рационална освета. Прагматична и дуго планирана. Хладан поглед од којих се леди крв у венама, став испред мете и директни разговор. Језиво хладан говор, чак ће вам и таксативно набројати када и због чега. Не боји се и нема страх, његова јачина ко планина и он вас једноставно прогута. Ви се осећате тако малим и сићушним да се одмах савијате пред језивим хладни таласом који долази из дубине његове осветничке душе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas