· · Коментари: 0

Ове ЗНАКЕ очекује огроман ФИНАНСИЈИСКИ успех: До краја године могу остварити велику зараду

Ако искористе прилике које им се буду указале, практично ће се купати у новцу

1663316622_pexels-cottonbro-5922465.jpg
Фото: Пеxелс

Јесен је на прагу, а познато је да ово годишње доба са собом носи бројне животне промене, које могу да трасирају ваш пут у наредном периоду.

Ова јесен ће бити посебно берићетна за особе рођене у знаковима Водолије, Шкорпије и Бика, пошто неће имати финансијских проблема.

Штавише, пошто су им звезде наклоњене, смеши им се и пословни и финансијски успех, практично ће се купати у новцу, само је битно да прилике које им се укажу правовремено искористе.

Водолија

Звезде саветују представницима овог знака да средства која већ имају мудро уложе. Средином септембра и крајем новембра је идеално време, јер ће распоред планета бити оптималан за обављање трансакција некретнинама и доношење кључних одлука за целу породицу.

Осим тога, звезде представницима овог знака најављују и нека нова, веома корисна познанства, могуће и са особама из иностранства, па је препорука да буду присутни на мрежама, јер је и то начин да упознају особе које ће помоћи да побољшају финансије, пише ало.рс.

Шкорпија

Још један срећни знак коме звезде обећавају успех. Штавише, Шкорпије би требало да буду најпажљивије средином јесени, када ће њихове шансе за додатни прилив новца бити веће него икада.

Јупитер ће се померити у позицију у којој ће представници овог знака бити примећени од стране надређених и добиће понуду коју ће бити просто немогуће да одбију. Шкорпије очекује професионални успех, а са њим долази и побољшање финансија и животног стандарда.

Бик

Бикови спадају у материјалисте, али спремни су да уложе велики труд да би побољшали свој животни стандард, који им је и те како важан. Звезде им на јесен обећавају вртоглав успех, пре свега финансијски.

Занимљиво, највише шанси да се обогате имају Бикови који на неки начин имају везе са продајом преко мрежа или раде онлајн. Звезде им саветују да не занемарују друштвене мреже!

Ако још увек немате налог који би вам помогао да промовишете своје пословање, обавезно га отворите ове јесени, јер ћете тако вишеструко повећати шансе да привучете пажњу правих људи и згрнете богатство!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.