Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови хороскопски знаци се богато удају! Да ли сте међу њима?

Астролози су дошли до занимљивих открића и успели су да идентификују четири хороскопска знака под којима се рађају најбогатији људи.

1621323859_09bd378967b9057fd44d291ef471f85c3d3e98c5.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако сами нису богати, најчешће се венчавају са богатим људима

Лав- Лавице су праве краљице! Код њих иде и једно и друго. Улажу у себе по питању образовања, каријере као и физичког изгледа. Исто то траже и од партнера, успех, моћ, новац. Оне савршено знају да увећају своје богатство. Материјалисти су али исто тако када оне заволе заволе лавовски. Одане су и верне супруге и дивне мајке. Од мушкарца траже подршку како финасијску тако и емотивну . Враћају истом мером ако не и више.

Девица- једне од најмудријих жена хороскопа. Имају прецизне и јасне мисли, никада не реагију на прву лопту. Прецизно и сталожено бирају партнера. Велике су радилице па траже истог таквог партнера. Девице не воле расипнике, траже супруга са истим погледом на свет. То можда и није њихова највећа љубав али су кроз живот научиле да је финасиска сигурност једнако љубав. Можда звучи сурово али је тако.

Рак- Рачице су есенција дома и породице. Као и Девице на прво место стављају новац. Траже мушкарца и налазе га који им може дати финасијску сигурност и тада оне праве праве породично гнездо. Новац никада не троше на површне ствари већ на дом, и на децу. Унапред размишљају о њиховом школовању и будућности. Рачице не раздвајају љубав од новца. То увек иде једно са другим.

Шкорпија- дубока , јака и страствена жена. Мушкарца бира по интуицији. Непогрешиво осећа његову моћ. За разлику од Лава и Девице она ће дати шансу мушкарцу који и није материјално ституиран и моћан . Зашто? Зато што она интуитивно зна како да направи моћног и успешног мушкарца. Она је у овој причи ВРАТ а мушкарац ГЛАВА. Он се окреће како она каже. Прави је срећник тај мушкарац кога Шкорпија одабере за супруга. Новац, моћ и успех им следује!

                              ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas