Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ СУ ПОБЕДНИЦИ СЕПТЕМБРА: За њих је универзум спремио СПЕКТАКЛ!

Септембар је за свакога намени по нешто.

1629879854_horoskop.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Ови знаци су победници. Следи ерупција емоција, љубави и успеха у каријери.

Девица

Задњих пар месеци су били тешки...Сада небо за вас спрема љубавни спекткл. Било је доста разочарања како у пословном тако и у емотивном смислу. Откривала су се права лица и ви сте имали утисак као да вам неко боде нож у срце.

Сада се припремите за љубавну чаролију од 1 септембра која ће вам вратити веру у људе и у љубав. Ова сусрет ће бити чаробан и пробудиће емоције за које нисте ни знали да постоје у вама. Пуно успеха вам предстоји у септембру!

Прочитајте и: НЕ ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ЛЕТО ЗАВРШИ? У Хургади и Дубаију је лето током ЦЕЛЕ године

Вага

Као и код Девица и вама стоји сусрет које је давно уписан међу звездама. Он чека својих пет минута и долази до вас. Како је Вага свет дуалности и односи су нешто што чине ваш ДНК код , овај судбински сусрет се дешава изненада у непосредној комуникацији са пословним партнерима или на окупљању са пријатељима. Наоштрите своја чула и мирно чекајте своју међу звездама записану особу.

Водолија

Сам крај септембра вам доноси велике промене које се односе на каријеру и међуљудске односе. Звезде су вам намениле посао кроз који ћете показати сву своју креативност а сам посао ће вам дати слободу која је вама на првом месту.

Односи у породици као и љубавни ће се напокон решити. Сви проблеми постају далека прошлост и ви почињете да емитујете вашу савршену и помало бунтовничку енергију. Враћате се на свој колосек и крупним корацима идете напред без освртања на прошлост!

Рибе

Сетембар вам доноси унутрашње буђење. Ваша енергија сада постаје лепршава и креативна и почињете да живите љубав што ви и јесте. Љубавна чаролија је ту, уживате у свакој секунди са вољеном особом са којом проживљавате можда и најлепше тренутке у животу.

Свесни сте тога, искористите сваки секунд. Унутрашње промене које доживите у септембру су промене које буквално мењају ваше унутрашње биће. Никада се више нећете враћати на старо!

                                 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas