Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ЗНАКОВИ ХОРОСКОПА СЕ НАЈБРЖЕ ЗАЉУБЉУЈУ: Они никад не губе време и падају на „први поглед“

Знате ли за оне приче о људима који су се заљубили на први поглед или након само неколико сати разговора?

1703424221_shutterstock_2148622903--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

То се чини као стандардно понашање за ове хороскопске знакове. Ако сте икада чули да је љубав бржа од светлости, то је зато што су ови знакови већ одавно стигли до циља.

 

Ован

Ован је водећи у утрци за заљубљивањем. Он је попут спринтера на љубавном маратону, готово увек први прелази циљну линију. Његова страст и енергија преплављују сваку просторију у коју уђе, а када пронађе особу која га интригира, не губи време. Брзо се заљубљује јер су спреман да испроба сваку емоцију на свету и не боји се изазова.

 

Близанци

Близанци су знак који се заљубљује на брзину због своје знатижеље. Они су као деца која трче кроз цветне вртове света љубави, а сваки цвет је ново искуство. Брза комуникација им је јача страна, па када пронађу некога с ким се могу „ментално“ повезати, заљубљеност је готова ствар.

 

Лав

Лавови су љубавни уметници. Воле да буду у центру пажње и обожавају љубавне драме. Они се заљубљују брзо јер не могу одолети романтичном сценарију у својим главама. Њихова страствена нарав и потреба за љубављу и пажњом често их гурају у брзе и страствене везе. С Лавовима, љубав је увек велика представа!

 

Вага

Ваге су заљубљеници у љубав. Оне верују у равнотежу и хармонију у односима, и када пронађу некога ко им доноси тај осећај, брзо се заљубе. За њих је љубав као симфонија, и кад нађу правог диригента свог срца, мелодија се брзо развија у нешто предивно.

 

Шкорпија

Шкорпије су страствени и интензивни заљубљеници. Њихова способност да дубоко осећају емоције чини их склоним заљубљивању у рекордном времену. Они се не боје дубоких вода љубави и брзо се упуштају у емоционалне дубине. За њих је љубав авантура коју не желе пропустити.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas