Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови хороскопски знаци нек се припреме за ЉУБАВНУ БУРУ У ОКТОБРУ! Бикови, ово је ваш месец!

Ко ће имати највише среће у љубави у октобру?

1634116921_amelija.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Три знака посебно се издвајају у октобру ове године, два ће бити на удару лоше енергије а звезде кажу да се само једном смеши нова љубав која обара с ногу!

Бик- вама долази олуја у емотивни живот. Како сте навикли на мир и стабилност, овај месец вас избацује из ваше зоне конфора и тражи од вас да се суочите на првом месту сами са собом па онда са партнером. Венера која је прво била у Шкорпији па је затим преша у Стрелца буди у вама промене. Са Венером у Шкорпији сте сишли у лагуме своје душе а са неукртовиом Венером у Стрелцу имате потребу за променом. Послушајте своје унутрашње биће и донесите одлуку.

Рак- породично партнерска атмосфера губи онај моменат мира, спокоја што је вама од изузетне вредности. Ви у дому и породици проналазите мир и спокој и ту пуните батерије. Октобар долази да вас научи како да пливате у мање угодној атмосфери. Промене које следе нису нужно лоше и погубне по вас али траже да се укључите и да мало емотивно ојачате.

Венера у Стрелцу је брза и окретна и сада жели све и одмах

Лав-на прекретници сте овај месец. Све је наглашено по питању љубави. И све опције тј догађаји су могући. Остављање дугогодишњег партнера, упуштање у страсни везу ако сте заузети или долазак потпуно нове очаравајуће љубави у ваш живот!

А неки ће имати развод док ће други стати на луди камен. Буквално све зависи од вас. Ви бирате како ћете искористити октобар. Звезде вам поручују да радите како вам срце налаже, па чак ако је то и упуштање у паралелну везу!

Водолије- бурне промене се спремају и ви то осећате. Акценат је на комуникацији. Венера у Стрелцу је брза и окретна и сада жели све и одмах. То погодује вашој природи, али добро размислите да ли је то вредно сигурне и ушушкане везе коју имате. Ви волите промене, нису вам стране али понекад је добро одбројати и до 100 па тек онда нешто урадити!

                               Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas