Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Сваки хороскопски знак има свој ЦВЕТ који много ОТКРИВА о вама

Сваки знак у хороскопу има свој цвет који на најбољи могући начин описује његове особине

1594291658_horoskop.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

У зависности од изгледа, боје и мириса, варира и његова симболика карактеристична је за сваки хороскопски знак.

Прочитајте још: Бруталан хороскоп из 1979. изазвао хаос на друштвеним мрежама: Рибе су одбојне, Јарчеви кукавице

Ован – Орлови Нокти

Фото: Wикипедиа

Ова егзотична пузавица је идеалан цвет за особе рођене у знаку Овна.

Тврдоглава, живахна и готово неуништива, савршено одговара људима који су познати као одлични лидери који успевају да се брзо прилагоде свим ситуацијама, и да још брже стекну нова пријатељства где год се нађу. Иако можда не важи за најелегантнију и најпрефињенију биљку на свету, овај цвет је обдарен изузетним мирисом који никога не оставља равнодушним. 

 

Бик – Дивљи Мак

Фото: Пеxелс

На више места се може прочитати како су Бикови фасцинирани белим радама, љубичицама или далијама, али уколико баш желите да неком посебном Бику ставите до знања колико цените његову постојаност, класичан шарм и ведрину којом плене чак и у најтежим животним ситуацијама – радије му поклоните дивљи мак. Овај цвет је оличење природности, хедонизма и лакоће живота, а истовремено својом јарко црвеном бојом асоцира на акцију, страст, ужитак. 

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Близанци – Лаванда

Фото: Пеxелс

Сваки прави Близанац познаје моћ пријатељства, цени добар разговор, слободу и неспутаност. Добро је позната њихова непресушна енергија и друштвеност која, некад може довести и до замора. Лаванда је, с друге стране, цвет који поседује управо ту моћ да релаксира и пуни батерије првенствено мирисом који освежава и регенерише а затим и својим изгледом који представља савршен спој класичног и младалачког. Све ове карактеристике изузетно поштује сваки припадник трећег хороскопског знака, па је зато управо плава лаванда идеалан поклон за немирног Близанца.

Рак – Бела ружа

Фото: Пеxелс

Најосетљивији знак хороскопа ужива у најделикатнијем и најнежнијем цвету из породице ружа. У њеној бисерно белој боји је садржана сва љупкост, елеганција, невиност, али и претерана брижност која се може граничити и са страхом. Такође, бела ружа тако се савршено уклапа са владајућом планетом овог хороскопског знака, Месецом, па у њој видимо и један широки спектар емоција којима није тако лако загосподарити у свакодневном животу. Било како било, ружа беле боје је савршен симбол искрене љубави, која сваког Рака обара с ногу.

Лав – Сунцокрет

Фото: Пеxелс

Постоји ли цвет који истовремено симболизује друштвеност, ентузијазам, виталност, самопоуздање, понос? Веровали или не, тај цвет је сунцокрет, доминантан и самоуверен чак и на једној најобичнијој ливади! Њега, баш као и Лава, једноставно не можете ставити у други план, ма колико се трудили. У потрази за савршеним ауторитетом, идеалним вођом и достојанственим сапутником, непогрешиво окреће главу Сунцу, и око себе окупља цреме де ла цреме сваког друштва. Сунцокрет је заиста идеалан избор за амбициозног и оптимистичног Лава.

Девица – Љутић

Фото: Пеxелс

Сићушан, готово неупадљив љутић је идеалан цвет за аналитичну и увек промишљену Девицу. Симбол је скромности, практичности и спретности, али у његовом једноставном изгледу видимо и слику уредности и тежње ка савршенству, што свакако краси припаднике овог земљаног знака. Љутић одише класиком и елегантним изгледом, а истовремено својом златно жутом бојом асоцира и на младост, детињство и оптимизам. Поклоните овај цвет вредној и способној Девици, не постоји бољи начин да је подсетите да мало игре неће нарушити њену свакодневну рутину!

Вага – Орхидеја

Фото: Пеxелс

Надалеко чувена по својој лепоти и раскошном изгледу, орхидеја свакако спада у ред оних цветова који ће свакој правој Ваги измамити осмех на лице. Управо овај хороскопски знак више од свега цени учтивост, елеганцију, добре међуљуске односе, господске манире, уметност и има урођен осећај за правду.

Орхидеја стога може послужити као извор природне енергије који, бар на кратко, подсећа да је савршенство тешко достижно али не и немогуће!

Шкорпија – Божур

Фото: Пеxелс

Осим што је крв црвена боја божура изузетно привлачна готово свим Шкорпијама, овај цвет је одувек важио и за симбол страсти, пожуде и богатства. Све то савршено одговара једном фиксном воденом знаку који је спреман да да све од себе само онда кад осети да је неко довољно мистичан, заводљив, па чак и помало опасан да би се на њега трошила енергија. Божур, како својим изгледом, тако и опојним мирисом, подржава Шкорпиона на путу до циља и даје му сасвим довољно снаге да се суочи са највећим могућим изазовима.

Стрелац – Каранфил

Фото: Пеxелс

Типичан Стрелац је непоправљиви оптимиста који поседује сасвим довољно воље и снаге да свакодневно пркоси досади, меланхолији и статичности. Више од свега цени своју, али и туђу слободу, не признаје ограничења, спреман је да филозофира на сваку задату тему а истовремено све то уме да маскира својим урођеним шармом и добрим смислом за хумор. Баш као и Стрелац, и каранфил осваја својом љупкошћу и ненаметљивим мирисом, а поседује и таман толику дозу револуционарства која враћа веру и осмех на лице у тренуцима када мислимо да је све изгубљено.

Јарац – Дан и Ноћ

Фото: Пеxелс

Познатији и као тробојна љубичица или виола, овај цвет је одувек важио за симбол јединствене, уникатне лепоте, оне која пркоси како времену тако и најразличитијим животним околностима. И заиста, постоји ли неко постојанији, издржљивији и упорнији од Јарца? Рекло би се да је одговор не, јер је Јарац баш као вино, што старији то бољи. А све захваљујући свом богатом животном искуству које га је научило да вредно ради, увек буде корак испред других, и најважније – штеди за црне дане. После кише дође сунце, после ноћи долази дан, а Јарац… Јарац то све посматра са смешком јер је он одавно припремљен и на једно и на друго!

Водолија –Гладиоле

Фото: Пиxабаy

Најједноставније објашњење за везу која постоји између гладиола и Водолија је искреност која разоружава. Отвореност, пријемчивост, објективност, комуникативност – само су неке од особина које красе једанаести хороскопски знак. Водолије цене хуманост, трагају за истином и универзалним Добром, непоправљиви су идеалисти који се труде да и у најтамнијем тунелу виде дашак светлости. Гладиоле својим сабљастим листовима и поносним држањем имају моћ да нагласе Водолијин позитиван став, али и да их охрабре да никада не одустају од свог циља и својих племенитих уверења.

Прочитајте још: Пред СРБИЈОМ је историјски догађај, који затвара круг који је почео КОСОВСКОМ БИТКОМ

Рибе – Лотос

Фото: Пиxабаy

Као што се у сваком цвету лотоса крије савршен спој лепоте, чистоте и мудрости, тако и у сваком припаднику последњег хороскопског знака спава један непоправљиви романтик, сензуалан али често преосетљив да се суочи са суровом свакодневницом. Лотос је зато идеалан цвет за сваку Рибу, који служи да је подсети да није све тако црно и да се у свему што нас окружује може наћи и најмања доза позитивног и доброг. Искрено срце, ненаметљива креативност и готово урођена интуиција су оно чиме свака Риба треба да се поноси – баш попут лотоса који је спремно прихватио своју “моћ” да нетакнуто плови чак и најпрљавијим водама!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas