Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је НАЈОПАСНИЈИ хороскопски знак: Они имају највеће шансе да буду са друге стране закона, да ли сте ви међу њима?

Сваки знак хороскопа има позитивних и негативних особина, али ево који се сматра убедљиво најопаснијим

1661535070_alexandru-zdrobau-4bmtMXGuVqo-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

База података серијских убица Киллер.Цлоуд сакупила је листу од 488 серијских убица и категоризовала их према хороскопском знаку, како би открила који знак је најопаснији.

Ево листе хороскопских знакова од најопаснијег до најмање опасног у односу на њихове лоше особине, али не треба је схватати баш буквално и мислити да је неко опасан чим је у хороскопу овај или онај знак - дакле, схватите то као забаву. 

Јарац

Јарац важи за убедљиво најопаснији знак Зодијака јер је најсклонији разним криминалним активностим, било да је реч о џепарењу, до неких озбиљнијих ствари.

Њихова мана је што су немарни, па би у томе лако могли да буду ухваћени.

Лав

Особе рођене у знаку Лава делују помало психотично због свог темперамента. Њима владају страсти, веома су импулсивни и то их може гурнути "с оне стране закона".

Шкорпија

Људи рођени у знаку Шкорпије су опасни због своје склоности љубомори и агресији. Уколико се те њихове лоше особине поклопе са лошим околностима, свашта може да се деси.

Врло су вешти манипулатори, а чак и ако сами не чине злочине, неретко управљају онима који то раде за њих.

Стрелац

Врло оштра личност чини Стрелца опасним, а они су често и врло вешти лопови. Особе рођене у овом знаку физички не би повредиле никога, осим да им живот зависи од тога, али дефинитивно имају склоност да ураде нешто не баш законито како би дошли до новца.

Водолија

Водолије имају веома манипулативну личност, која је посебно изражена када одлуче да се некоме освете. Са друге стране, врло су харизматични и то им помаже да вешто манипулишу другима, а често су и сјајни хакери.

Прочитајте још: ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА У СЕПТЕМБРУ ЧЕКАЈУ НЕВОЉЕ И ПРОБЛЕМИ: Они морају да буду опрезни

Вага

Особе рођене у знаку Ваге могу да се уплету у неке преваре с новцем или дрогом. Иако важе за особе које воле правду, и оне се могу наћи "с оне стране", мада ретко крше закон. Када то раде, приклањају се некој групи или организацији јер не воле да раде сами.

Ован

Овнови не подносе ауторитет, тј. да неко буде доминантан, а ако покуша, одупираће се на све могуће начине.

Да би избегли сталну трку за новцем и постигли успех у животу, не либе се да се баве и неком нелегалном каријером.

Рибе

Особе рођене у знаку Риба су веома темпераментне и лако "полуде", па у тим тренуцима умеју да буду опасни ако им станете на жуљ.

Близанци

Људи рођени у знаку Близанаца су опасни јер су недоследни и могу да се уплету у некакву превару или грађу. Најчешће нису склони злочинима који подразумевају насиље.

Прочитајте још: Од њих нема ПРГАВИЈИХ: Ови хороскопски знаци гунђају од јутра до мрака

Девица

Девице имају нешто попут природног талента да нешто украду и не буду ухваћени, а у томе им помаже њихова озлоглашена особина – перфекционизам.

Хаковање и пљачке су њихова специјалност уколико се баве криминалним активностима и тада им је веома тешко ући у траг.

Рак

Раковима недостаје менталне стабилности, па због тога могу да почине неки злочин из страсти, рецимо.

Бик

Бикови имају прилично незгодну нарав, а када "застране", постају прави диктатори. Они су рођене вође, имају одлучност којој не може да се супротстави нико ко им се нађе на путу, па су у стању да завладају целим светом, ако то одлуче.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas