Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ Астро савет за недељу 21. април: Данас очекујте неочекиване шансе на финансијском плану

Јупитер и Уран, планете експанзије и револуција, просперитета и иновација, контаката са странцима и више силе, данас ће се наћи на истом, 21. степену практичног, стабилног, поузданог, сталоженог Бика, знака љубави, новца и уметности

1713684273_Foto-Suhtterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Овај аспект (коњункција) се већини нас дешава једном у животу. Јер, тек за 83 године, Уран и Јупитер ће поново бити тако близу један другога у Бику, да ће у мају 2107. године образовати коњункцију (али не на истом степену као сада).

Последњи пут, Уран је прелазио преко Бика у периоду од 6. јуна 1934. године до 15. маја 1942, а егзактна коњункција, као данас, била је 6. маја 1941. И тада је као и сада, у тај аспект био укључен и Алгол, једна од најопаснијих фиксних звезда, која се тренутно налази на 26. степену Бика.

Називају их и некретнице, зато што прелазе један лучни степен за сто година. Алгол симболизује насиље, фанатизам, насилну смрт, губитак главе (не мора увек да значи дословно, већ симболички). Све ово, наравно, не би требало узимати здраво за готово, јер много тога зависи од аспеката у личном хороскопу.

Мада је с једне стране, Алгол наглашен у хороскопима Хитлера, Стаљина, Лењина, Мусолинија, Пиночеа, с друге стране, ова фиксна звезда истакнута је у наталним картама генијалних научника и великих уметника, попут Тесле, Ајнштајна, Шекспира, Вагнера, Исидоре Данкан, Пабла Пикаса, Салвадора Далија, Иве Андрића, Џона Ленона...

Уран је планета проналазака и генија, научних открића, авијације, медија, друштвених мрежа, интернета, нових технологија. Утицај Урана у Бику није јак, јер је то знак његовог пада, али је зато утицај Јупитера (планете која симболизује цео свет, као и експанзију, увећавање, ширење) и те како наглашен у Бику (равница, плодна земља, њиве и оранице, пољопривреда, посед, некретнине, банкарство, кулинарство). Зато ле Јупитер у овом односу снага, јачи од Урана.

Бик је симбол финансија, а Уран ситуација које тешко можемо да контролишемо, из чега произлази да је најважније мудро управљање финансијама. Онај ко буде умео да уложи новац где треба и да се повеже са партнерима из иностранства, да у послу примени најновије технологије, сигурно ће постићи успех и зарадити, а у томе ће имати подршку Марса и Сатурна из Риба (млађе и старије особе), са којима Јупитер и Уран образују хармоничан аспект (секстил).

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas