Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 23. МАРТ: Бика очекују тензије у љубави, Вагу расправе

Сазнајте шта вам УЛАЗАК МАРСА У РИБЕ, после годину дана, доноси у дневном хороскопу за суботу 23. март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1711176800_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са уласком вашег владаоца Марса у знак Риба, у којем је његов утицај ослабљен, можете да осетити мањи пад енергије. И моћ Венере, која управља вашим односом са партнером, слабија је због близине Сатурна, што неповољно утиче на емоције.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Улазак Марса, владаоца партнерских односа у Рибе, доноси тензију у ваш љубавни живот ако сте рођени крајем знака. "Спој" вашег владаоца Венере и Сатурна, упозорава да избегавате непотребне трошкове. Проводите више времена у природи.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Планета Марс, симбол иницијативе, после годину дана, улази у ваше астролошко поље каријере, па ће мајски Близанци бити принуђени да мењају неки пословни план. Увећање прихода преко хонорарног или паралелног посла. Чувајте се инфекција.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак Марса, планете акције, у девету астролошку кућу, после годину дана, погодује јунским Раковима, чији посао подразумева путовања, образовање, контакте са странцима. Сусрет са Рибама на краћем путу или предавању. Више шетајте.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Марс, који управља вашим послом и плановима, после годину дана, улази у маштовите Рибе, доносећи вам свеже идеје али и препоруку за додатни опрез са финансијама. Слободни Лавови могу да упознају некога ко се бави опасним занимањем.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашено астролошко поље партнерских односа где се од данас налази и Марс, који управља вашим бизнисом и финансијама, доноси расправе и са пословним партнером и са вољеном особом. Пазите се за воланом. Проводите више времена са пријатељима.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Препуно астролошка кућа свакодневних обавеза и здравља, упозорава да поведете више рачуна о организацији посла. Могућа расправа са сарадником или колегом, који жели да вам наметне свој став. Проводите више времена у природи.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, после годину дана, улази у Рибе, што подстиче инспирацију и мотивацију уметника и спортиста рођених у првој декади. На концерту, у позоришном фоајеу, очекује вас сусрет са особом која носи униформу на раду. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Марса, који управља вашом интуицијом, у четвртој астролошкој кући, упозорава на могућност проблема у дому и породици. Поведите више рачуна, уколико ваш посао има везе са прометом или производњом течностима. Осетљив желудац.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Марс, планета акције, у астролошком пољу интелекта, одговара Јарчевима који се баве писањем и занимањима која подразумевају честа путовања. На предавању или краћем путу у иностранству, можете да упознате занимљиву особу. Пазите се у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Марса, владаоца ваше каријере и логике, после годину дана, у Рибе, доноси вам шансе да брзо увећате зараду, преко контаката са странцима. Слободне Водолије, преко посла, могу да упознају романтичну особу. Задржавање воде у организаму.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са четири планете у вашем знаку, у који улази и Марс, многи ће током пожелети да се нађу у вашем друштву. Позиција Меркура, владаоца партнерских односа, наговешатава могућност сусрета са старом симпатијом. Чувајте се инфекција.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas