Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА САМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ: Прва Месечева четврт је у Овну - Ево шта то значи за ваш хороскопски знак

ПРВА Месечева четврт је у Овну и то се дешава само једном годишње. Сазнајте шта то значи за ваш хороскопски знак и шта да очекујете у четвртак 18. јануара на послу, у љубави, здравственом плану, односу са укућанима...

1705564739_206890_shutterstock-2072060198_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 
Ован (21. 3 - 20. 4)

Прва Месечева четврт у вашем знаку (једном годишње), ове године, доноси новац рођенима у трећој декади, и то преко контаката са странцима, путовања, туризма, предаваштва, издаваштва. Стрелац мисли на вас. Осетљиви зглобови.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Овогодишња прва Месечева четврт у вашој астролошкој кући инспирације прави добар аспект са вашим владаоцем Венером, планетом посла, доносећи вам увећање прихода преко хонорарног или паралелног посла. Проблеми са хормонима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Прва Месечева четврт у Овну (једном годишње), ове године доноси промену планова и могућност увећања зараде рођенима у трећој декади. Ипак, опрезно са улагањем новца у нове пословне аранжмане. Подложност повредама у спорту.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Овогодишња прва Месечева четврт у вашем астролошком пољу каријере, прваи напет аспект са Плутоном, доносећи вам ванредне трошкове и расправе са ауторитетима. Вољена особа уноси тензију у ваш емотивни однос. Проверите хормонски статус.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Прва Месечева четврт у Овну, ове године, доноси вам новац преко креативних и послова који подразумевају честа путовања. Будите толерантнији према сарадницима. Емотивни партнер планира одлазак на заједнички пут с вама. Осетљив нервни систем.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ове године, прва Месечева четврт у астролошкој кући финансија и ризика, упозорава на опрез приликом улагања новца у нове пословне пројекте. Слободне Девице очекује страствени сусрет са Биком или Раком. Пазите да се опечете.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Одговара вам прва Месечева четврт у Овну, јер прави тригон са вашим владаоцем Венером, планетом љубави али и посла. Међутим, напет аспект са Плутоном, упозорава са избегавате непотребне трошкове и расправе са вољеном особом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Овогодишња прва Месечева четврт у астролошком пољу посла, упозорава на опрез приликом договора са странцима. Будите толерантнији према сарадницима. Страствени сусрет са неким кога познајете преко пословних контаката. Опасност од вреле воде.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Прва Месечева четврт у Овну, образује добар аспект са Венером у вашем знаку, доносећи вам новац преко иностранства и креативних занимања. Сусрет са атрактивном особом на концерту, у позоришту, спортској трибини. Избегавајте алкохол.

 
Јарац (22. 12 - 20. 1)

Овогодишња прва Месечева четврт у вашој астролошкој кући приватног живота, упозорава да се клоните расправа са женама, члановима породице, али и пословним сарадницима. Новац вам стиже преко паралелних ангажмана. Подложност повредама у кући.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Одговара вам прва Месечева четврт у Овну која прави тригон са Венером, јер вам доноси увећање прихода преко путовања у иностранство и занимања која подразумевају униформу на раду. Избегавајте расправе са ауторитетима. Бол у зглобовима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Овогодишња прва Месечева четврт у астролошком пољу посла и љубави, доноси вам новац преко земаља немачког језичког подручја. Могући ванредни трошкови, али и конфликти са емотивним партнером. Чувајте се лажних пријатеља.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas