Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА САМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ: Пун је Месец у Лаву, ево шта то доноси вашем хороскопском знаку за четвртак 25. јануар

Пун је Месец у Лаву и то се дешава само једном годишње. Сазнајте шта то значи за ваш хороскопски знак и шта да очекујете у четвртак 25. јануара на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1706166858_97b1d7cc31438ab6cb7432a2a25994aab30506f9.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Пун Месец у Лаву, ове године, прави напет аспект са вашим владаоцем Плутоном: женама Овновима прети опасност од партнерове доминације и насиља. Светла тачка је Венерин секстил са Сатурном - држите се проверених особа и у љубави и у послу.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Овогодишњи пун Месец у Лаву, у изазовном аспекту са вашим владаоцем Венером, доноси вам проблеме у дому и породици, као и ванредне трошкове. На срећу, преко иностранства и пријатеља, можете да увећате своје приходе. Бол у леђима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Једном годишње пун Месец нађе се у Лаву, а ове године прави опасан аспект са Плутоном у 11. пољу, доносећи вам проблеме са странцима. Венера, владалац вашег емотивног живота, обећава страствени сусрет са старом симпатијом или заузетом особом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Пун Месец, ваш владалац, у Лаву, ове године прави опозицију са Плутоном у астролошком пољу финансија и ризика, због чега се не препоручују нове инвестиције, а биће и ванредних трошкова. Рачице се могу наћи на мети критика и мобинга мушких колега.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Пун Месец у вашем знаку, ове године, прави напет аспект са Плутоном близу вашег владаоца Сунца, због чега вам и љубавни и пословни партнер намеће своју вољу. Романса слободних Лавова са особом коју познају преко посла, постаје све интензивнија.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Једном годишње, пун Месец нађе се у вашој 12. астролошкој кући, али ове године прави опозицију са Плутоном, уносећи тензију и напетост у однос са сарадницима и колегама. Жене Девице су на удару неуротичних партнера у љубави и на послу.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Овогодишњи пун Месец у Лаву прави опозицију са Плутоном у Водолији, па слободне Ваге као гром из ведра неба може погодити сусрет са харизматичном особом посвећеном каријери. Ваш владалац Венера доноси вам новац преко приватног посла.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Пун Месец у Лаву, ове године, прави опозицију са вашим владаоцем Плутоном, у астролошком пољу приватности, па ће жене Шкорпије бити на удару љубавног, али и пословног партнера. Слободне Шкорпије упознају некога на краћем путу или предавању.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Улазак Сунца у осмо поље, доноси вам могућности за увећање зараде преко сарадње са странцима. Аспекти ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, са Месецом, подстичу ватрене емоције према једном Лаву. Проверите штитну жлезду.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Изазован аспект овогодишњег пуног Месеца у Лаву, са Плутоном у Водолији, може да доведе у питање посао са странцима и исплату коју очекујете из иностранства. На срећу, Венера у вашем знаку, доноси вам подршку и помоћ једног Бика и Риба.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Пун Месец у Лаву, ове године, прави опозицију са Плутоном у вашем знаку, што дповоди до сукоба са женама и на пословном и на емотивном плану. Тајна романса са заузетом особом коју познајете преко службених контаката. Избегавајте алкохол.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Овогодишњи пун Месец, који доста утиче на ваш знак, у Лаву, прави напет аспект са Плутоном близу Сунца, због чега жене Рибе могу да осете доминацију емотивног партнера на својој кожи (неке и буквално). Светла тачка је сусрет са старом симпатијом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas