Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПАРАНОЈА ИМ ЈЕ СРЕДЊЕ ИМЕ: Ова четири знака не могу да се опусте

У шареном свету астрологије, сваки хороскопски знак има јединствене карактеристике, предности и изазове. Знате ли да постоје знакови који имају тенденцију да преувеличавају ствари, сумњају у све око себе и понекад виде сенке тамо где их нема?

1698220749_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је одговор негативан, следећа четири знака ће вам показати супротно вашим веровањима.

Рак

Осећајан Рак брине за све око себе и то га често може довести до претеране забринутости. Ако није видео блиске особе неколико сати, већ замишља најгоре сценарије. Његова емпатија прелази у страх да ће нешто лоше задесити оне које воли. 

Девице

Перфекционистичка природа Девице чини је пажљивом у свему што ради. Али, та иста пажљивост може је довести до преиспитивања сваке ситнице и замишљања злих сценарија. Ако нека ситница није на свом месту, Ђевица ће одмах претпоставити да је неко нешто мењао с неком скривеном намером.

Шкорпија

Позната по својој интензивној интуицији, Шкорпија може замишљати разне сценарије и ситуације. Кад јој нешто изгледа сумњиво, она ће копати док не дође до сржи ствари. Ако сте заборавили одговорити Шкорпији на поруку, вероватно већ замишља да нешто радите против њега.

Јарац

Амбициозни Јарац жели контролисати све аспекте свог живота. Ако осети да нешто није под његовом контролом, параноја му може брзо преузети главну реч. Замишља ли се Јарац да му нетко ради иза леђа? Вероатно да, јер увек жели да буде корак испред свих.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas