Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет хороскопских знакова које ИНТУИЦИЈА ВОДИ КРОЗ ЖИВОТ: Они се увек ослањају на унутрашњи осећај

Они више верују својим инстинктима него разуму

1691567225_shutterstock_1983332123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи од нас склони су да доносе одлуке импулсивно, а да одлуку препусте срцу уместо рационалном размишљању. Чини се да неки људи имају невероватну способност да верују инстинктима и следе своје срце у свакој ситуацији. Сви знамо оне појединце који неустрашиво прихватају животне авантуре, а неки би дали све на свету да могу да буду попут њих. Ове слободоумне душе не дозвољавају логици и расуђивању да их спутавају, а ослањају се искључиво на емоције и унутрашњи глас да их воде кроз животно путовање.

У свету у којем често доминира логично расуђивање и прагматични избори, ових пет хороскопских знакова истичу се као неустрашиви шампиони у прац́ењу емоција. Њихова урођена способност да верују инстинктима и прихвате емоције издваја их на животном путу. Ако се икада нађете на раскрсници и несигурни сте којим путем да кренете, узмите у обзир ове знаке Зодијака и њихове савете.

Пет хороскопских знакова познати су  по урођеној способности да интуицију. Астролози поручују да су ових они тзв. "небеска биц́а која плешу у ритму свог срца".

1. Ован: Неустрашиви трагач

Ован, први знак Зодијака, је право оличење храбрости и одлучности. Вођени ватреним духом, они рођени под овим знаком страствено следе своје циљеве, не оклевајуц́и да крену путем којим се ређе иде. Поједини Овнови не губе превише времена у размишљању. Они скачу у акцију, верујуц́и својим инстинктима да их воде на прави пут. Њихова импулсивна природа може некима изгледати безобзирно, али њихов одважни приступ их често доводи до успеха.

2. Рак: Интуитивни хранитељ

Када је у питању прац́ење срца, Ракови су мајстори. Ове нежне душе су дубоко повезане са својим емоцијама и поседују урођено разумевање за осец́ања других. Вођени компасом свога срца, Ракови доносе одлуке којима је приоритет добробит њихових најмилијих. Њихово саосец́ање и емпатија су без премца, што их чини природним неговатељима и исцелитељима.

3. Лав: Страствени извођач

Лав, харизматични и смели знак Зодијака, вођен је жељом за признањем и дивљењем. Ова живахна биц́а имају непоколебљиво веровање у себе, што их наводи да неустрашиво јуре своје снове. Лавови се не плаше да заузму централно место и заблистају, подстакнути страшц́у и самопоуздањем. Њихова срца куцају у ритму аплауза, позивајуц́и их да оставе траг у свету.

4. Вага: Хармонични идеалиста

Вагама је све у равнотежи, правичности и хармонији. Под владавином Венере, планете љубави, они су природно рођени романтичари који траже лепоту и савршенство у сваком аспекту живота. Када се суоче са одлукама, Ваге радије искључе све "за" и "против" из свог срца, тражец́и исходе који су у складу са њиховим основним вредностима. Теже везама које обогац́ују њихове животе, вреднујуц́и емоционалну повезаност изнад свега.

5. Рибе: маштовити сањар

Рибе су врхунски сањари и визионари Зодијака. Поседују невероватну способност да искористе своју интуицију и машту, често видец́и оно што други не могу. Ове саосец́ајне душе прате своја срца у потрази за сновима, дозвољавајуц́и креативности и емоцијама да воде њихова уметничка настојања. Рибе су дубоко у складу са својим емоцијама и светом око себе, инспиришуц́и друге својом јединственом перспективом, а о томе пише и Асто талк.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas