· · Коментари: 0
САТУРН

Планете јасно говоре како ће изгледати БУДУЋНОСТ: Погледајте шта вас чека у наредном периоду

Зашто све сада изгледа другачије - стадиони, шопинг центри, аеродроми, улице? Чак и када болест буде стављена под контролу, доћи ће до корените трансформације друштва у целини, јер овај вирус не напада само плућа, он напада радост, доноси отуђење и гаји страх.

Depositphotos_8243704_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Сатурн је ушао у знак Водолије 22. марта 2020, а 11. маја прећи ће ретроградно кретање и првог јула вратиће се у знак Јарца. Дакле, “само” два степена и “само” седам недеља у директном ходу.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Могло би се рећи, мали космички флерт, тек да осетимо укус онога што долази 2021-2023. „Трејлер“ за велику сагу која је пред нама. У периоду када је Сатурн био у Јарцу имали смо интровертну енергију, расветљавали страхове и обрасце понашања закопане дубоко у нама, што је попут подземних струја утицао на наш живот у садашњем тренутку. Дошло је време да преузмемо одговорност и суочимо се са њима. Сада Сатурн преноси то акумулирано искуство у знак Водолије, који има сасвим другу природу и односи се на друге теме и све је - само не интровертна. Кључна реч је - визија будућности.

Три повратка Сатурна

Вратимо се неколико година уназад, када је Сатурн пролазио кроз знак Стрелца у периоду од децембра 2014. до децембра 2017. Мигрантска криза је метафора тог периода. Нешто слично можемо очекивати и сада.

Сви су на испиту
Фото: Депозитфото

Области које су под утицајем Водолије су групе људи, социјалне мреже, интернет – умрежавање информација, глобализација и начин на који друштво функционише, трендови који се односе на будућност, берза, политички живот, циљеви и планови повезани са будућношћу, наше визије, нове технологије, места масовног окупљања.
Нисмо дуго чекали да видимо како изгледају сва та места после избијања корона вируса. Чак и када болест буде стављена под контролу, доћи ће до корените трансформације друштва у целини. Јер, овај вирус не напада само плућа, он напада радост и доноси отуђење, а гаји страх.

Сви смо у експрес лонцу и није нимало пријатно.

Коњункција Сатурна и Плутона донела је разбијање старе структуре и стварање нове, на новим основама. То се управо дешава, сви смо у експрес-лонцу и није нимало пријатно. Наставак следи уз велико убрзање које доноси ваздушна Водолија.

Које се Сатурн активират у наталном хороскопу?

Сатурн представља време, сазревање, али и награду. Он дели наше животе на три фазе: младост, зрелост и старост. Оне који су рођени у периоду од фебруара 1991. до јануара 1994. очекује први повратак Сатурна. То је време када доносимо важне одлуке и битне изборе, као што су; улазак у брак, стварање породице, селидба, промена у каријери, нови правац, нове обавезе, финансијске или животне.

Ваздушни и ватрени знаци ће највише осећати промене.

Особе рођене од јануара 1962. до децембра 1964. такође се налазе пред животном прекретницом у виду другог повратка Сатурна. Када напунимо 58 или 59 година, од нас се тражи да погледамо колико далеко смо стигли на свом путу. Ово је време када се затвара поглавље и подвлачимо црту – докле смо стигли у приватном и професионалном животу. Наша породица и начин живота су се променили, деца су отишла од куће.
И на крају, рођени између фебруара 1932. и фебруара 1935. улазе у трећи круг Сатурна. Ова планета иначе влада старошћу, и баш зато њима је најтеже.

Сатурн је прекретница
Фото: Депозитфото

Актуелни транзит (март-јул) највише ће осетити особе које имају планете или личне тачке на самом почетку знака, да би се касније, када Сатурн дефинитивно уђе у Водолију 17. децембра 2020, утицај проширио на цео знак. Ради се о ваздушним знацима – Водолија, Близанац, Вага; ватреним – Ован, Лав, Стрелац и фиксним – Бик и Шкорпија (овом списку недостају остали водени и земљани знаци).

Пријатељства и везе на испиту

Пријатељске везе и групе којима припадамо биће на тесту. Сатурн доноси енергију сазревања и повезује нас са стварним светом. Делује тако да јасно видимо ствари и не можемо да их користимо. Овај транзит може бити тежак, може се јавити депресија, обесхрабрење, уколико покушамо да прашину сакријемо испод тепиха, али Сатурн даје и путоказ како да урадимо нешто на најбољи начин.
Планете и углови у преостала два ваздушна знака, Близанцима и Ваги, имаће подршку Сатурна, што значи стабилност, учвршћивање, подршку. Коначно ћемо добити јасну слику о томе шта треба да предузмемо и на који начин да то спроведемо у реалност. Осетићемо чврсто тло под ногама, нешто на шта можемо да рачунамо.

Ован и стрелац имају подршку и рашчистиће ситуацију.

Ако имате планете или углове у Овну или Стрелцу, Сатурн у Водолији формира са њима секстил (60 степени), што је велика планетарна подршка која такође доноси стабилност, неометан проток и повезивање. Донеће снажан ослонац и рашчишћавање неке нејасне ситуације. Повезаћемо се са људима на сасвим нов начин. Осећај олакшања, јер коначно постоји подршка за оно што радимо, што смо проверавали безброј пута, знамо пут који је пред нама, и мирни смо јер све иде у добром правцу.
Када говоримо о планетама у трећем ватреном знаку - Лаву, ствари стоје мало другачије, јер захтева суочавање и излазак из самога себе. Показује шта је на другој страни медаље.

Многи ће мислити да их изазива ауторитет.

Многи ће то осетити као спољашњи изазов, као борбу, да неко или нешто изван нас има ауторитет (Сатурн). Да смо изазвани од стране ауторитета, шефа, очинске фигуре. Што енергији Лава никако не прија, јер воли да контролише и ради ствари на свој начин.

Прочитајте још: Од тога колико имате година зависи која ПЛАНЕТА влада вашим животом: Погледајте у којој сте ЖИВОТНОЈ ФАЗИ

Ако имате планете или углове у Бику или Шкорпији, то ће бити велика прекретница, поготову зато што планете у фиксним знацима пружају највећи отпор промени, осим ако се не појави виша сила која их натера на то. Квадрат са планетом изазива успоравање, изазов, фрустрацију. Као када нешто желимо, а све се заверило против нас. Као ударање главом у зид. Појавиће се осећај да је то нешто тешко и болно и да бесконачно дуго траје, али то је зато што треба да схватимо шта се дешава. Захтева се промена од нас, а нисмо спремни за то.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.