· · Коментари: 0

ПЛУТОН УЛАЗИ У ВОДОЛИЈУ ПОСЛЕ 225 ГОДИНА: Необичан спој нам доноси време напретка и промена

Спремите се за трансформације

1679413499_hhh.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Астролошки гледано, неке планете се крећу прилично брзо, попут Меркура и Венере, обилазећи свих 12 хороскопских знакова више пута годишње. С друге стране, Плутону је потребно пуно времена у орбити око Сунца, као планета која је најдаља у нашем Сунчевом систему.

23. марта, први пут после више од 225 година, Плутон прелази у ексцентричну и револуционарну Водолију. Ово је велика ствар у астро-свету, а ево на шта указује према астрологу и холистичком психијатру Кејси Бад.

Плутон је у знаку структурираног и озбиљног Јарца већ 15 година, а сада је коначно дошло време да патуљаста планета крене у нови знак: Водолија. За миндбодyгреен астролошкиња објашњава да се Плутон односи на теме око трансформације, моћи, контроле, одлучности, страсти, истрајности и интензитета. " Плутон је такође повезан са рођењем, смрћу, сексом, психологијом и табу темама", додаје она. Као такав, практично све аспекте нашег живота ће на неки начин дотакнути овај транзит који се дешава једном у животу.

"Када је Плутон био у Јарцу, видели смо велику еволуцију и трансформацију, као и теме контроле и борбе за моћ у областима живота Јарца, објашњава Бад. Размислите о процвату онлајн пословања, великим променама и регулативи и пандемији.

Сада, када Плутон ступа на позорницу Водолије 23. марта, то представља нову парадигму која је скоро супротна Јарчевој енергији усмереној на пословање и достигнућа. Како астролошкиња примећује, "Водолија се бави слободом, флексибилношћу, идеализмом, напретком, друштвеном једнакошћу, надом, инспирацијом и одласком од традиције", додајући да је овај знак повезан и са технологијом, науком, променама, хуманитаризмом, социјалном правдом и реформама , иновацијама...

Водолија је револуционарна енергија, док је Јарац више енергија остајања у зони комфора. "Када Плутон пређе у Водолију можемо очекивати да све теме Водолије дођу више у фокус, лично и колективно.

Теме које можемо очекивати док је Плутон у Водолији су наставак еволуције науке и технологије, било да је то вештачка интелигенција, виртуелна стварност или друштвени медији. "Можда се чини да је тло нестабилно (на неки начин) дуги низ година, али то ће на крају бити време дубоких промена и напретка, подстакнуто визионарским импулсима и надом у бољу будућност човечанства", објашњава Кејси Бад.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ