· · Коментари: 0

По ФЕНГ ШУЈИЈУ црвени новчаник доноси новац: Астролози се НЕ СЛАЖУ - сваки ЗНАК има своју таличну боју

Ово су боје новчаника за које астролози кажу да ће вам помоћи да привучете новац

1662893320_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс

По фенг шуију, новчаник би требало да буде црвене боје јер се тако привлачи новац, а шта кажу астролози? По њима, црвена није универзално решење за сваки знак Зодијака. Неко ће призвати прилив новца и спречити "одлазак" постојећег плавом бојом, а за неког је зелена срећна...

Сазнајте у којој боји би сваки хороскопски знак требало да има новчаник да би постигао успех на послу и у другоим сферама, а које ће им донети новац... Астролози напомињу да је први корак да одете у продавницу и купите новчаник, наравно, претходно се информишите о најповољнијој боји.

ОВАН

Браон новчаници су најпогоднији за Овна. Астролози кажу да је ова нијанска кључна да "парице стално капљу"...

БИК

Савети астролога за Бика су да набави зелени новчаник! Ово је најчешће боја новца, обично је имају велике монете и зато се саветује. Погодна је за скупљање и домаће и страних валута!

БЛИЗАНЦИ

Близанци ће увек имати среће у послу ако купе сиви новчаник. Жене овог знака могу да буду "слободније" и узму онај сребрне боје. Уз овакву боју никада неће имати проблема на крају месеца.

РАК

Ракови ће привући богатство и просперитет у животу ако одаберу новчаник у свим нијансама плаве, а за њих је повољан и бели.

ЛАВ

За Лавове је најбоље да имају новчанике у црвеној боји и то од праве коже. Ако желите да имате много новца - не штедите на скупом новчанику.

Прочитајте још: Говор ТЕЛА хороскопских ЗНАКОВА може рећи много о њиховим намерама: Погледајте који покрети их разотривају

ДЕВИЦА

И Девицама се препоручује да бирају новчаник од праве коже, никако од материјала. Идеалне боје за њих су црна или браон.

ВАГА

Вагама које увек стреме хармонији препоручује се да инвестирају у новчаник плаве или браон боје.

ШКОРПИЈА

Богате и моћне Шкорпије направиће најбољи одабир ако пазаре црвени или жути новчаник. Неће имати проблема са парама!

СТРЕЛАЦ

Овај знак може да очекује да га новац прати у стопу ако одабере тамноплави новчаник.

ЈАРАЦ

Скромним Јарчевима се препоручује да бирају новчанике класичног облика и величина, а највише среће донеће им они у црној и сивој боји.

ВОДОЛИЈА

Знак који је познат по томе да је склон ризицима, најбоље би било да набави новчаник беле или сиве боје.

РИБЕ

Романтичне Рибе да би привукле срећу у послу, требало би да купе новчаник нежноплаве боје.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.