Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Појачана жеља за потомством": Од 11.августа до 5. септембра очекује нас ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА У ЛАВУ а ево шта нам све доноси

Ево шта нам доноси транзитна Венера у Лаву

1660646202_blair-fraser-aI1tDC8PaLM-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Венера у Лаву је дословно краљица! Краљица живота, љубави, луксуза и сеxа. Она заводи, плени и доминира. Венера између осталог влада складом и хармонијом па у односу са другим планетама видимо како натус воли!

Сам Лав за себе је господар свега. Ова Венера у Лаву жели све и одмах. Њен живот је њена позирница.

Воли јако, краљевски а исто толико па чак и више очекује од партнера.

Завршава високе престижне школе, воли каријеру и готово све полаже на физички изглед. Воли да оставља без даха, а мирис њеног луксузног парфема се дуго памти. Воли успешне и остварене мушкарце. Међутим, она није нужно најлепша жена ( то ипак припада нпр Венери у Ваги) али пак она има став, харизму и моћ која ће вас опчинити!

Фото: Пинтерест

Како ћемо сви осетити овај транзит Венере у Лаву? Она слави живот, и воли га. Сви ћемо имати потребу да будемо виђени, примећени. Даме ће бирати најлепше хаљине а господа одела. Венера ће правити тригон са Јупитером у Овну па ћемо све емоције биле лепе или мање лепе показивати екцентрично. Све што радимо мора да изазове пажњу.

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су најосветољубивији: Они не заборављају

Љубав ће бити јака али пренаглашена. Поједим особама ће се појачати жеља за потомством. Сада ће нас привлачити моћ, новац и успех а особа која сада уђе у наш живот промениће га из корена! Упознаћемо је у најбољем светлу, те је мало рећи да ћемо бити опчињени и очарани те ћемо и љубав показивати транспарентно.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas