Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА 20. АПРИЛА 2023. ГОДИНЕ: Многима се отварају нова врата и прилика за креативност и интуицију

Астролози упозоравају на велике промене

1681208022_profimedia-0722640526.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Помрачење Сунца и млад Месец очекују нас 20. априла 2023. године и ово је прво помрачење имамо у знаку Овна од 2015. године, тврде астролози. Са овим је покренут нови циклус помрачења који ће се наставити до 2025. године. Помрачење Сунца и млад Месец у Овну активирају капију ка новој стварности. Врата ће се отворити, доносећи нове могућности и нове путеве. Неке од ових прилика могу бити изненађење, али друге могу бити ствари на којима радимо већ неко време.

Помрачења повећавају нашу осетљивост, креативност и интуицију. Пошто је енергија Овна такође јака, ово је наша прилика да пронађемо храброст да оставримо неке важне ствари у нашем животу. Док енергије помрачења теку, користите их да поставите намере, визуализујете жељени исход, сагледате ствари на нови начин и останите отворени за промене.

Падајући у знак Овна, ово је други лунарни циклус по реду који почиње у овом ватреном знаку. Први је био 21. марта, када смо имали млад Месец у овну. Имати два моћна лунарна циклуса један до другог у Овну указује на повећање интензитета око тема Овна. Ован је ватрени знак, а елемент ватре који живи у свима нама даје нам снагу, храброст, страст и одлучност. Међутим, када гори превише јако, елемент ватре може довести до беса, импулсивног или ега.

Балансирање наше унутрашње ватре може бити једна од доминантних тема око овог помрачења. Можда осетимо како нас енергија Овна гура да се заузмемо за себе, скочимо у ново и пронађемо самопоуздање да уђемо на нова врата која нам се отварају. Али такође можемо наћи потребу да то вратимо, укротимо свој его, преузмемо одговорност и преиспитамо глас свог срца.

Можете размишљати о томе шта се дешавало у вашем животу током последњег циклуса помрачења Ован-Вага, који је био од октобра 2013. до септембра 2015. Није да ће се исти догађаји поновити, али можда ћете се наћи да истражујете сличне теме или усвојите следећу лекцију на том путовању.

Партнер овом помрачењу биће помрачење Месеца у Шкорпији 5. маја. Док путујемо кроз ова два помрачења, можемо се осећати нерасположено и емоционално расејано, зато будите нежни према себи и другима током овог периода.

Под овим помрачењем, будите сигурни да сте уложили труд да поставите намере, тражите могућности, направите тај скок напред и поставите се тамо где желите. Дозволите свом истинском аутентичном ја да заблиста, а прилике ће се појавити.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas