Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Последњи МЛАД МЕСЕЦ почиње ДАНАС: Ево шта то значи за сваки хороскопски знак

Последњи летњи млад Месец очекује нас у суботу 27. августа у 10:16 часова и имаће снажан енергетски утицај.

1661527346_woman-gf64fc3786_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Углавном ћемо се фокусирати на теме благостања и свеукупног самопобољшања. Инспирише нас да усвојимо здраве навике у свакодневни живот и побољшамо себе.

Сазнајте шта млад Месец од 27. августа доноси вашем хороскопском знаку:

Ован

Ништа не може стати на пут вашем благостању, јер је овај млад Месец одлично време да удахнете живот свим циљевима у вези са здрављем, било да се ради о постављању чвршћих граница између посла и живота или кувања код куће. И запамтите, не морате да мењате све ођедном. Мали помаци се акумулирају током времена.

Прочитајте још: Особе рођене на ове ДАТУМЕ по нумерологији имају посебне способности: Погледајте да ли сте међу њима

Бик

Млад Месец ће истаћи вашу прагматичну страну, али то не значи да не можете да урадите нешто што ће подстаћи вашу страст! Радост, романса и инспирација не морају бити спонтани да би били узбудљиви. Направите чврст план да пратите своје срце.

Близанци

Уредите свој животни простор! Овај Месец улази у вашу унутрашњу четврту кућу, инспиришући вас да започнете нови живот код куће и доведете у ред своје личне послове. Искористите овај налет мотивације да направите од свог дома праву оазу топлине и љубави - без нереда.

Рак

Овај млад Месец отвара многе могућности да се повежете са другима и започнете важне разговоре, али одвојите тренутак пре него што пребрзо доносите закључке. Можда ћете открити да неке неочекиване флуктуације у срцу могу променити вашу тачку гледишта. Будите отвореног ума и останите посматрач.

Лав

Време је да проверите свој банковни рачун. Добро је довести своје финансије у ред, посебно ако сте имали летње трошкове. Млад Месец пружа одличну прилику да стекнете чврсту контролу над својим финансијама и анализирате своју потрошњу. Направите буџет који оставља простор и за неочекиване трошкове и за луксузну забаву.

Девица

Очекује вас узбудљив нови почетак који отвара сезону вашег рођендана. Универзум вам тренутно пружа све алате који су вам потребни да постигнете све чему тежите. Искористите своју велику пажњу на детаље да фино подесите своје планове и сачекајте савршен тренутак.

Вага

Подстиче вас да се мало повучете и проверите своје духовно благостање. Много је интуитивних осећања која се тренутно крију у вашој подсвести, али ако се посветите пријатељима, оптеретите послом или догађајима, нећете моћи да примите ове мистичне поруке. Смирите свој ум и направите простор да истражите своје унутрашње ја.

Шкорпија

Можда ћете открити да вас овај млад Месец инспирише да размишљате даље од сопствених потреба и жеља и уместо тога да се усредсредите на то како можете да будете на услузи својим пријатељима или вољеним особама. Ваши поклони ће постати још моћнији када одлучите да их поделите са светом.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за септембар 2022: Девице, ово је ваше време за љубав, а ДВА ЗНАКА очекује повратак особе из прошлости

Стрелац

Ваш професионални живот је у центру пажње, имате нове могућности да стекнете све и да се попнете на лествици каријере. Међутим, одуприте се пориву да донесете радикалне одлуке или импулсивно започнете нешто ново управо сада. Ово је савршено време да планирате своје следеће кораке уместо да их радите.

Јарац

Овај млад Месец вас подстиче да сањате велике снове и престанете да се ограничавате. Као земљани знак, прагматични сте по природи, али постоје начини да се упустите у узбудљивије и све веће подухвате, а да не постанете непромишљени. Реците да авантури ДА!

Водолија

Ваше личне границе ће можда требати да подесите, а овај млад Месесец оријентисан на детаље је савршено време да ствари исправите. Ако не знате која су ваша ограничења, лакше је искористити их - било да су финансијски, емоционално или на неки други начин. Почните да се фокусирате на то како да изградите здраво понашање и самопоуздање.

Рибе

Вероватно окрећете нову страницу у својим партнерствима, али одуприте се жељи да зароните у ружичасте фантазије. Практична енергија овог лунарног Месеца тражи од вас да погледате оно што је заиста ту, а не оно што желите да видите, па цените динамику односа. Сада је време да развијете нове, здравије навике.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas