Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп за фебруар: За БИКОВЕ и ВОДОЛИЈЕ следи УСПЕХ, а ОВНОВИ ће имати проблема са НАДРЕЂЕНИМА

Какав ће вам бити фебруар на пословном плану?

1643832525_people-gcff8924b9_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Потребно вам је стрпљење и снага да овај месец будете тактични. Имаћете напете и непријатне ситуације како са колегама тако и са надређенима. Новчана ситуација ће бити добра, око тога не треба да бринете.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Бик

Овог месеца је потребно само да радите као и до сада и добијате заслуге, како новчане тако и од надређених. Имаћете више посла, али уз добру организацију све је изводљиво. Неки Бикови добијају одличну пословну понуду било да су у радном или не!

Близанци

Комуникација, презентовање идеја као и интуиција вам је на завидном нивоу овог месеца. Дословно сада можете све! Имајте поверења у себе и храбро закорачите у овај месец. Срећно!

Рак

Ако нисте овог месеца направите свој бизнис план и обавезно га се придржавајте. Биће доста посла, подела ће бити равноправна. Неке колеге ће покушати сада, све и одмах. Ви се држите по страни, радите по вашем бизнис плану и све ће проћи одлично по вас.

Прочитајте још: Коме фебруар доноси НОВАЦ И УСПЕХ на послу? ТРИ хороскопска знака нека припреме шампањац за славље!

Лав

Превише обавеза, стреса и неизвесности оставља трага. Ви мислите да околина то не примећује али није тако. Љубавни живот трпи као и пријатељи и породица. Удахните дубоко, одредите приоритете и све ће доћи на своје место.

Девица

Овог месеца као и до сада студиозно, прецизно и марљиво. Надређени вас посматрају. Некима ће дати још посла, а неке Девице добијају награду у финасијском смислу. Добићете нову понуду за посао, не доносите одлуку одмах већ студиозно и полако.

Вага

Феноменалан месец поготово за Ваге које се баве јавним послом или сценским наступима! Упознаћете доста нових људи који ће вам убрзо постати бизнис партнери, па ви искористите сваку шансу која вам се пружа.

Шкорпија

Изненадни односно неочекивани, како пословни тако и приватни добитак. Враћање давног дуга или неочекивано наследство. Када је посао у питању, следи вам повишица и напредовање.

Прочитајте још: Коме ће ФЕБРУАР да помрси конце? ТРИ хороскопска знака неће имати наклоност планета

Стрелац

Све што можете сада одмах урадите, ништа не остављајте ни за минут после. Обавезе вам се гомилају, и тада ви не знате шта да радите. Немојте бежати од обавеза, будите одговорни.

Јарац

Финансије су вам стабилне овог месеца. Упадате у колотечину на послу, немате изазове и вама постаје досадно. Слободно уведите новине у рад, реците их надређенима - заиста ће бити одушевљени. Никако не обраћајте пажњу на оговарања. Главу горе и само напред!

Водолија

Активни сте на послу и следи вам напредовање. Контакте које остварујете сада су људи који ће вам у блиској будућности помоћи да постигнете невероватан пословно финасијски план!

Рибе

Ово је месец који вам даје ветар у леђа! Безброј могућности и успеха су вам ту на дохват руке. Све зависи од вас колико ћете се потрудити. Било би одлично да се посаветујете са искусном колегиницом. Њен савет је злата вредан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas