· · Коментари: 0

Пословни хороскоп за јануар 2023. године: Рибе ће добити посао из снова, а Раковима ће колеге радити иза леђа

Ретроградне планете су још увек на снази, будите опрезни

1673347470_47021_xoroskop1243_f.jpg
Фото: Профимедиа

Ретроградне планете и даље раде свој посао, реагујемо непромишљено у секунди. Али јануар спрема лепе и пословне прилике!

Ован

Леп и стабилан финасијски месец. Ви који тражите посао сада га сигурно налазите и то преко препоруке. Бићете задовољни. Овнови који раде имају напредак у оквиру постојеће компаније али добијате и понуду за нови посао. Шта год да одлучите нећете погрешити.

Бик

Већ сада осећате олакшање а тек ће бити потпуно почетком марта је Сатурн напушта квадрат који вас је мучио задње три године. Све везано за посао обављајте полако и савесно а за веће подухвате или промене сачекајте фебруар.

Близанци

Леп финасијски месец је пред вама. Неће бити изненадних ситуација, чак ће бити и мини пословних путовања када ћете уклопити и посао и задовољство. Ви који не радите баш од 20. јануара очекујте одличне понуде за посао, чак ћете бити у ситуацији да ви бирате шта вам више одговара.

Рак

Биће трзавица на послу. Али не финасијских већ између људи. Бићете увучени у оговарања па и сплеткарења чак ће вам колеге радити иза леђа. Немојте придавати пажњу већ полако и прецизно завршавајте своје радне обавеже јер је фебруар далеко бољи месец.

Прочитајте још: Заблуде о ХОРОСКОПСКИМ знацима: Сазнајте да ли су Близанци стварно дволични, а Бикови похлепни и лењи

Лав

Ви имате феноменалне идеје али и пад концентрације. Стигао вас је умор и баш због тога нећете имати фокус на послу, мало ћете каснити са обавезама а надређени ће то све приметити. Али то је кратког даха јер већ крајем месеца ви се будите и опет сте у пуној форми!

Девица

Ви који сте имали ночаних проблема сада из њих излазите! Месец вам дониси напредак у каријери и осетно увећање финансија. Немојте се плашити нови радних обавеза већ их снажно прихватите! Поједине Девице крај месеца или покрећу нови приватни бизнис или почињу са додатним послом који им доноси леп прилив новца!

Вага

Јануар вам доноси увећање финансија. У првом делу месеца имаћете утисак да се ништа не дешава али од 20. јануара ствари се мењају. Останите фокусирани на посао, напредак у каријери као и мање радних обавеза су извесни! Само још мало стрпљења.

Шкорпија

Месец где вас очекује напредак како пословни тако и финасијски. Ако тражите посао сада га добијате и бићете задовољни. Само обратите пажњу на нови колектив и слушајте своју интуицију!

Стрелац

Јупитер вам доноси одличне прилике . Већ од 15. јануара очекујте понуду у оквири тренутне фирме, ако тражите посао понуда ће бити феноменална! Срећно!

Јарац

На послу је стабилно и сигурно. То је вама најважније. Једино поведите рачуна да не трошите новац на глупости. Ако немате посао ваш хоби претварате у посао, бићете задовољни.

Водолија

Без трзавица овог месеца. Радите, задовољни сте. Надређени то виде и дају вам пројекат где ћете показати сву своју креативност! Наравно са тим долази и додатни прилив новца.

Рибе

Ви који тражите посао сачекајте до марта јер тада заиста следи ваш посао из снова! Рибе које су у радном односу имаће миран месец. Нема драме све се одвија како и треба. Такође и вама март, април и мај доносе феноменалне аспекте за промену посла!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.