Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА

ПУН МЕСЕЦ У РАКУ 18.1.2022: Биће суза и раскида, али и ПОНУДА које се не одбијају

Први пун Месец у 2022 години се дешава у Раку.

1641826117_0240183388.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Рак подразумева провалу јаких емоција. Овај пун Месец сви ћемо осетити! Биће контакта са Плутоном што ће довести до појачане љубоморе. Било би лепо ако би могли да се суздржимо од “надзора” тј контроле.

Уран и ретроградни Меркур су у квадрату што може довести до немира када је јавна сцена у питању као и до наших личних немира и да Уран све избаци на површину заједно са ретро Меркуром.

Како ће овај пун Месец осетити знакови хороскопа?

Ован - вама пун Месец доноси заслуге и унапређење када је посао у питању. Сада све своје идеје и планове изнесите. Имате подршку планета.

Бик - ви нисте неко ко воли промене. Ове пословне промене које вам куцају на врата прихватите одмах! Овакве прилике се не пропуштају. Бићете и више него задовољни. 

Близанци - вама су овим пуним Месецом наглашене финансије. Имаћете мале потешкоће. Сада је право време да научите да штедите. Ако вам буде била потребна помоћ пријатеља или породице слободно се ослоните на њих.

Рак - пун Месец је у вашем знаку и наглашава вам емоције како приватно емотивне тако и пословне. Бићете претрпани обавезама на послу. Многи Ракови желе да ступе у брак и размишљају о трудноћи. Било би пожељно да одложите до 4.2 јер је Венера ретроградна.

Лав - Лавови који немају посао сада је идеално време да га потражите. Бавићете се вашим унутрашњим бићем, навикама, право је време да промените стил живота као и начин исхране. Урадите контролни преглед код доктора.

Девица - вама пун Месец доноси наглашену потребу за љубављу. Оне Девице које су у вези имаће дивне тренутке са партнером. Слободне имају 2 опције или да упознају заиста сродну душу или да им се врати особа из прошлости.

Вага - вама је наглашена породица, породични односи као и дом. Када је дом у питању имате шансе да сада купите стан или кућу о којој маштате или да тренутни простор реновирате баш по вашој вољи.

Шкорпија - вама је сва енергија усмерена на путовања. Неке Шкорпије ће отићи на краћа нека на дужа путовања. Како год било упијаћете фантастичну енергију и напунићите батерије!

Стрелац - одличан период када је посао, финансије и додатни посао у питању. На сва три “фронта” вам предстоји успех. Додатни посао вас проналази а већи приходи иду са њим као и увећање прихода на редовном послу!

Јарац - овај период пре и после пуног Месеца искористите да свој љубавни живот доведете потпуно у ред и да га поставите тако да га живите као да сте у сновима! Подршка звезда је ОГРОМНА као и ваша интуиција!

Водолија - наредни период искористите да све своје планове, жеље, маштања ма колико нереална била попишете у својој глави и јако јако их пригрлите. Чудо се досадјује и жели некога да изненади а то ћете баш бити ви!!!

Рибе - феноменалан период када је енергија забаве и провода у питању. Потребно је да се препустите овој енергији да уживате са пријатељима, вољеном особом или сами са собом!
Слободне Рибе кроз провод упознају особу са којом остају дуже време.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas