Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У СТРЕЛЦУ ОД 4. ЈУНА 2023. ГОДИНЕ: Називају га и "Месец јагоде" јер доноси просперитет и срећу

Доноси праву летњу енергију

1685468184_pun-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Следећи пун Месец догодиће се између 3. и 4. јуна у 5:41, а доноси нам бројне ствари специфичног карактера. биће специфичан по многим стварима.

Ипак све зависи од тога где се ви налазите када је у питању лични рад и развој. Могуће је да ћете се морати суочити са истином како бисте могли наставити даље. 

Овај Месец још другачије зову "Месец јагоде" пошто доноси проспиритет у срећу. 

Месец у јуну доноси праву летњу енергију која свима прија. 

Ово је леп период да остварите своје жеље. Можда не би било лоше да водите дневник или напишете писмо универзуму: 

Ево шта ће пун Месец у Стрелцу донети сваком од знакова: 

Ован

Дошло је време за препород и реорганизацију. Ако вам се чини да су ваше идеје свуда, одвојите мало времена да смислите реалан план. Створите навике којих се можете држати без осец́аја преоптерец́ености. Дозволите себи да изађете из главе и живите више у садашњем тренутку.

Бик

Бик би требало да престане да одуговлачи након што види месец јагоде. Ваше манифестације су много ближе него што мислите. Време је да направите први корак и уђете свим срцем у оно што желите. Ово је такође одличан тренутак да преиспитате свој став према неуспеху. Ако никада не покушате, никада нец́ете успети. Ризикујте!

Близанци

Време је да слушате своје инстинкте, а не логику. Предуго сте слушали свој мозак, али време је да заиста следите своју страст. Престаните да игноришете своју интуицију и почните да верујете у себе. Знате шта је најбоље за вас и време је да пустите да ваша самоувереност заблиста.

Рак

Током месеца јагоде, концентришите се на неговање себе. Стално дајете другима, а време је да дате себи. Одвојите време за себе да издвојите време за себе и заиста се усредсредите на оно што желите. Концентришите се на то како да себи пружите љубав коју заслужујете.

Лав

Овог месеца немојте се ограничавати, посебно када су у питању ваша достигнуц́а и самопоуздање. И даље можете помоц́и другима док помажете и себи. Веома је важно да своју енергију уложите у људе који ц́е вам вратити и уложити своју енергију у вас.

Девица

Овог месеца, Девице би требало да почну са детоксикацијом негативности коју гаје о себи. Почните са уграђивањем позитивних афирмација у своју дневну рутину и променом начина размишљања. Схватите да ви нисте ваше негативне мисли и да вас оне не дефинишу.

Вага

Месец јагоде пружиће Вагама прилику за интензивну негу себе. Од вас се не тражи да радите оно што сви желе. Концентришите се на оно што желите и гледајте како се остварује. Више прилика ц́е вам се појавити како будете више усклађени са особом каква желите да будете.

Шкорпија

Шкорпије, припремите се да срушите своју одбрану током месеца јагоде. Разумемо колико вам је тешко да изразите своја осец́ања, али у реду је да нисте у реду. Дозволите себи да будете рањиви и потражите помоц́ када је то потребно. Ово је одлично време за вођење дневника и безбедно место да изразите све своје негативне емоције.

Стрелац

Ако сте планирали путовање у ово време, учините то. Ово је одлично време за одмор или планирање следец́ег боравка. Промена окружења може вам помоц́и да промените начин размишљања.

Јарац

Месец јагоде је идеално време да се потапшете по леђима. Престаните да дозволите да вас обузме сумња у себе и почните да мењате дневни наратив који себи говорите.

Водолија

Овог месеца покушајте да искористите своју креативну страну да бисте постигли своје циљеве. Природне креативне идеје ће доћи до вас. Водите дневник снова и обратите пажњу на свој унутрашњи дијалог у овом тренутку. Време је да остварите своје снове.

Рибе

Рибе ће морати да проводе време близу воде да би се напуниле енергијом. Дозволите себи паузу и фокусирајте се на развијање јутарње и вечерње рутине која вам одговара. Ово је такође одлично време да поставите циљеве и дозволите себи да сањате.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas