Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Ретроградна Венера у Јарцу доноси велике промене на свим пољима.

1640016449_capricorn-gacebe1c4d_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ова Венера носи кармички дуг. Сада нам се враћају партнери из прошлости. То су они људи са којима имамо незавршене приче. Можда на вербалном нивоу ми јесмо завршили, али душе су остале жељне - неке одговора, неке загрљаја, неке секса, а неке душе љубави која боли.

Ова Венера је хладна и достојанствена - када је у ретро ходу, није изузетак да воли, да осети на неки начин бол, јер се сећа још из претходних живота душа које су јој нанеле бол или она њима. Зато сада, за време овог транзита, она их је жељна, очекује их са надом да ће исправити ствари и вратити кармички дуг.

Прочитајте још: Дошао је последњи ПУН МЕСЕЦ у години: Доноси напетост, а ова ТРИ ЗНАКА су на удару

Такође, за време ове Венере могу вам се јавити стари пријатељи, можете се вратити на бивши посао, и одлично је време за штедњу као и за адаптацију животног простора.

Избегавајте естетске захвате. Сада није право време за њих.

Док Венера иде ретро ходом, имаће пар изазовних и занимљивих аспеката.

Венера коњукција Плутон

Овај аспект повећава жељу за сједињавањем са партнером на дубљем нивоу, што може довести до тога да ствари лако измакну контроли, да буде велика љубомора помешана са посесивношћу што нужно води сукобу.

Бићете у могућности да када осетите моћ овог аспекта владате другим, користите његове слабе тачке у вашу корист. Такође, може да доведе до сусрета који завршава у лепој и хармоничној вези.

Венера тригон Уран

Венера тригон Уран је аспект који увек тражи нешто ново. Не воли „сигурне“ кораке. Узбуђује га неизвесност. Са овим аспектом може се десити да упознате особу која вам се неће баш допасти на први поглед, тј. неће бити јаке привлачности али ће вас овај аспект одвести до дубина и изненађења која нисте могли ни да сањате.

Особа која вам се појави у животу ће свакако бити другачија и у вама ће пробудити потпуно нову енергију.

Савет са овом ретроградном Венером је да се не бојимо, да се прихватимо изазова, да загрлимо старог партнера или партнерку, да дамо још једну шансу или да заувек затворимо врата.

Срећно!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas