Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Мекур од 10. септембра до 2. октобра: Враћају се БИВШЕ љубави, пријатељи и послодавци - планете вам дају ДРУГУ шансу

Бићете у прилици да исправите ствари из прошлости

1662727234_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Меркур из Ваге 10 септембра креће у свој ретро ход. Можемо да очекујемо враћање прошлости, враћање људи из прошлости као и ситуација из прошлости. Највише ће се враћати бивше љубави, незавршени односи као и бивши пријатељи или бивши послодавци. Ситуације ће бити исте али ми имамо прилику да одреагујемо другачије. Акција ће бити иста али наша реакција неће! Ако вам буде збрка у глави и мислима ви се ослоните на интуицију јер овај Меркур креће у ретро ход са 8-ог магичног степена Шкорпије! Заиста ћемо сви бити у могућности да неке ствари из прошлости исправимо.

Како ће се одразити на знакове хороскопа:

Ован

Вама се одражава на партнерке односе, везу и посао тј пословне односе.

Бик

Активирана је комуникација са непосредним окружењем, а крајем месеца даје се акценат на партнерске односе.

Близанци

Каријера је на удару! Полако размислите пре него што изговотите.

Рак

Поље путовања и наследства. Не реагујте на прву лопту већ разимслите.

Лав

Поље посла и финансија! Успех али само уз одмерене речи.

Девица

Ви ћете направити ретроспективу у другарским односима и направићете “ред” међу пријатељима.

Прочитајте још: ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: Данас је идеална прилика да побољшате живот и решите проблеме који вас муче

Вага

Партнерски односи и ваше сазревање кроз њих.

Шкорпија

Отворене карте на сто када је у питању пријатељство!

Стрелац

Поље посла где очекујте позитивне промене! Пиједини пријатељи ће сами изаћи из вашег живота.

Јарац

Каријера узлазном путањом! Размислите о курсевима, обукама као и наставку школовања.

Водолија

Отвара вам се могућност за одлазак у инострансво преко посла.

Рибе

Поље посла и новца и љубави. Сваку битнију одлуку одлижите до 24.10 када се Јупитер враћа у ваш знак!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas