Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Меркур од 29.12.2022. до 18.1.2023: Промена планова у задњем тренутку, тензије на послу и пољуљани љубавни односи - Одразиће се на сваки знак

Астролози имају савет за сваки знак понаособ

1672046525_foto-Retrogradni-Merkur-Shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сам ретроградни Меркур највише ће одговарати људима који у свом наталном (личном) хороскопу имају ретро Мекур. Ми остали имаћемо потршкоће, тј. неће све ићи по плану када су послови, обавезе, потписивање нових уговора у питању, као и комуникација, договори итд. Како ће се ретроградни Меркур одразити на хороскопске знаке:

Ован

Вама је "захваћено" поље посла. Немојте се плашити само будите сконцентрисани, водите рачуна како причате, шта обећавате и добро се фокусирајте како примате информације од других људи.

Прочитајте још: Недељни хороскоп за период од 26. децембра до 2. јануара: Један знак ПРОЦВЕТАЋЕ НА СВИМ ПОЉИМА, а други чекају ТЕНЗИЈЕ НА ПОСЛУ И У ЉУБАВИ

Бик

Ако имате заостале испите сада је право време да их спремате или ако желите да завршите неки курс или да савладате нову област у послу, а све вам то доноси напредак и увећање новца. Сада је одлично време за то.

Близанци

Активирано вам је поље новца и зараде. Само немојте трошити без повода, не позајмљујте новце, не улазите у кредите…

Рак

Пољуљано је поље љубави. Значи без расправа, свађа, шпијунирања јер сада ствари не видите објективно.

Лав

Опрез на пољу посла. Сви су луди у журби, оговарају, обећавају итд. Ви се притајите, без реакције, без објашњавања и само сачекајте да прође овај ретро Мекур.

Девица

Вама се уплиће у свакодневни живот. Полако, када видите да нешто не може, да нећете стићи без стреса и нервозе, застаните.

Вага

Односи са породицом и партнером биће напетији. Употребите све ваше дипломатске вештине када видите да је ситуација тензична. Спустите лопту. Не улазите у овом периоду у куповину стана, реновирање итд.

Шкорпија

Ако сте планирали путовање за новогодишње празнике, може се десити да се план промени у задњем тренутку. Будите флексибилни.

Стрелац

Комуникација и обим посла као и обећања, али и ваша очекивања нису усаглашена. Дакле, пустите ретро Мекура да одради своје јер се све поправља крајем јануара.

Јарац

Вама каже да станете. Полако ретроспектива кроз мисли и план за наредну годину.

Прочитајте још: ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Четири знака којима ће у 2023. години све ићи од руке

Водолија

Многи људи ће вам радити иза леђа, оговарања, сплеткарења. А ви само достојанствено и без реакција јер знате све ово и не могу вам ништа!

Рибе

Може се десити да неки пријатељи покажу право лице. Биће болно али ок. Пожелите им довиђења у 2023. години.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas