Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Меркур са собом носу РАЗОТКРИВАЊЕ ТАЈНИ: Четири знака биће на удару

Ако сте досад скривали нешто, велике су шансе да ће све тајне изаћи на видело

1688372216_profimedia-0359501363.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Нептун је почео ретроградни ход 30. јуна, а кренуће директно 6. децембра 2023. године. У овом периоду неке знакове Зодијака очекују значајне промене нарочито оне које се тичу односа са другим људима.  Истна ће бити откривена код оних који су били склони лагању, што свима може да омогући искренију комуникацију. Сатурн на срећу помаже у компромисима и разумевању преко Јупитера у Бику.

Ево како ће овај транзит утицати на поједине хороскопске знаке и какве их промене чекају:

Близанци

Пред Близанцима су велики снови о будућности. Само не треба да пренагљују и журе јер је ово период за размишљање. Можда добијете мало упозорења када је реч о циљевима у вашој каријери. Ако сте били опуштени Сатурн вас подстиче да се фокусирате на прави начин планирања. Иако Нептун може да подстакне ваше снове, потребна вам је доза практичности. Чак и ако резултати не долазе брзо, држите се правила. Запамтите да стрпљиви побеђују.

Рак

Период који вам може много рећи о вашем расту и развоју. Издржали сте доста тога, а ваши успеси говоре о томе. Нептун вас наводи да будете повезанији са људима кроз своја искуства. Сатурн вас учи да вам је потребна љубав и подршка других да бисте прешли на следећи корак. Нептун истиче ваше снове као и Сатурн јер креирате ново поглавље које ће отворити врата 2026. године. Одбацујете старију верзију себе и прихватате нову која ће вам донети много среће и самољубља.

Девица

Ако су људи у претходном периоду били лажљиви према вама, сазнаћете у овом периоду. Сазнаћете праву слику о партнеру уколико се у овом периоду фокусирате на тражење истине. У наредним месецима потрудићете се да више цените себе и доносите боље изборе у пријатељствима и романтичним везама. За оне који су били у поверљивим везама и пријатељствима, ствари могу бити само боље а веза ће им бити ојачана.

Шкорпија

Водени знаци су ове сезоне видели свој потенцијал и моћ. Ви се развијате и трансформишете у овом периоду а Нептун и Сатурн ће вам донети прилику да успоставите чвршће романтичне везе у будућности. Бићете у складу са свиме што вам доноси срећу. Овај период је повољан за анализу и размишљање, а никако за доношење одлука. Постоји неустрашивост и храброст код вас, а креативност и слобода ће вам помоћи да стигнете где желите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas