Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САВРШЕНИ ХОРОСКОПСКИ ЉУБАВНИ ПАР: Ко уноси страст у све што ради, а ко је спонтан и интуитиван

Све везе у неком тренутку пролазе кроз тешке периоде. Међутим, одређени хороскопски знаци више пристају једно уз друго, него остали.

1703322287_shutterstock_2056174655.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Они су сродне душе, а њихову љубав нико и ништа не може поколебати.

 

Ован и Рибе

Супротности се привлаче и доказ је овај пар. Ова два хороскопска знака су потпуно различита. Чињеница да су супротности чини да њихов однос функционише. С једне стране, Овновиулажу страст у све што раде, док су Рибе спонтаније и интуитивније. Оба знака гурају један другог отпозади и повлаче један другог када је потребно. Док ће се Ован побринути да Рибе на време обаве задатке и да се побрину за кућне обавезе, Рибе ће се побринути да Ован зна да се у суседној радњи недавно појавио нови сладолед. Ако погледате аналитички, ова два знака се допуњују, попут слагалице.

 

Лав и Вага

Овај хороскопски пар је још један класичан случај супротности, једина разлика је њихов поглед на живот. Лавови су забавни, смели, искрени и понекад непромишљени. Они мисле срцем и понекад могу реаговати исхитрено.С друге стране, Вага је тиха, прорачуната, са великом способношћу да дешифрује Лава, његова осећања и емоције. Вага понекад може постати прилично неодлучна док Лав може деловати као адреналин да се донесу снажен и брзе одлуке. Добро се слажу јер имају отворену и занимљиву комуникацију.

 

Девица и Водолија

Овај дуо је мало изнад осталих по интелектуалном капацитету, на шта су Девица и Водолија веома поносни.У суботу увече када су сви на журци или се забављају у бару, ови парови су гурнути у ћебе, гледају документарне филмове док слаткише и поносни су на то. Њихови разговори су увек фасцинантни јер могу да трају бесконачно и да им никада не понестане тема, сматрају стручњаци са сајта Ева.ро. Ова два знака су веома складан пар, који нико не може да раздвоји. 

 

Близанци и Стрелац

Овај пар никада неће раскинути јер их чине двоје сличних, ако не и идентичних људи. Воле да излазе и да уроне у активности и да истражују нове ствари. Заједно иду у авантуре, путују на далека места и уче нове вештине. Близанци и Стрелац су два знака који воле да воде активан животни стил, а да им ни на тренутак не досади. Никада неће бити типичан пар, који иде у скупе ресторане и ужива у луксузу, већ би радије отишли ​​на чистину усред шуме, где би могли да седе у миру и разговарају о својим животима. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas