Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Нарцис

СЕБИЧНИ И БАХАТИ: Ова 3 хороскопска знака не воле никога сем себе

Иако никада не би то признали, следећи знаци зодијака имају изражене нарцистичке црте личности.

1609846119_Depositphotos_249376766_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Једноставно, они мисле да су најбољи, искључиво све чине ради сопственог задовољства и увек ће себе истаћи у први план.

Ован

Први знак зодијака, једнако и најватренији, има много врлина али и једну огромну ману која смета готово свима, а то је и нарцисоидност. Иако је добро и здраво волети себе, припадници овог знака често у томе претерују те иду толико далеко да себе виде као победника, паметњаковића, најлепшу и најпосебнију особу на свету. Осим што их то може коштати на нивоу пријатељства, лоше могу проћи и у љубави.

Прочитајте још: Годишњи ХОРОСКОП Сузане Бан: Одлуке које ЈЕДАН знак донесе на БРЗИНУ обележиће целу ДЕЦЕНИЈУ

Вага

Ваге се сматрају једним од најповршнијих знакова. Као велике естете, оне воле лепе ствари и лепе људе те се може рећи да тако посматрају свет, ал и себе. Обожавају да привлаче пажњу других људи и очекују посебан третман. Припадници овог знака често говоре о својим успесима, а неретко и претерују у томе. Није битно ако сте нешто учинили једнако добро као и она, Вага ће вам рећи да је то она учинила боље.

Прочитајте још: Шта ће се дешавати 2021? Марс каже: АКЦИЈА! Јупитер каже: НАДА! Сатурн каже: КРЕНИТЕ!

Лав

Ватрени Лавови су познати по својој егоцентричности и чини се они то не покушавају ни да сакрију од других. Они се искрено диве себи, обожавају да буду у центру пажње и често све знају најбоље. Колико Лавови воле да имају добар углед у друштву говори чињеница да би они пристали да учине нешто за друге само како би се о њима причало лепо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas