Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сматра се да су НАЈЛЕПШЕ ЖЕНЕ рођене у овим хороскопским знаковима: Имају посебну енергију и харизму

Астролози се слажу да су у питању три хороскопска знака

1709819363_shutterstock_1501921370-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према Тодијаку ове жене зраче посебном енергијом и харизмом, која је толико јака да се свако окреће за њима.

Иако је лепота у оку посматрача, астролози тврде да се најлепше и најпривлачније жене рађају у ова 3 знака хороскопа.

Рибе – Најлепши знак

Жене рођене у знаку Рибе због своје креативности и саосећања према другима важе за најлепши знак. Када се говори о физичком изгледу Рибама многи завиде на савршено правилним стопалима и прстима.

Такође, један од њихових најјачих адута су лепе и топле очи.

Девица – Најшармантнији знак

Речи и смисао за хумор дефинитивно су најјаче оружје Девица, а њихова супер моћ је да вас очарају у само неколико реченица.

Жене рођене у овом хороскопском знаку најчешће имају извајано и витко тело, а посебно до изражаја долазе њен узани струк и наглашени бокови. Уколико вам на плажи „западне за око“ нека лепа и згодна девојка, велике су шансе да је то управо Девица.

Лав – Најзанимљивији знак

Лав влада срцем. Њихова осећања су најчешће искрена, они кад воле, воле. Жене рођење у знаку Лава најчешће краси бујно попрсје, па не чуди што је управо то оно што мушкарци прво примете на њима.

Оне због тога имају висок ниво самопоуздања и једноставно знају да уживају у љубави.

(Прва.рс)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas