Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРЕЋАН ДАТУМ ЗА ВАШ ЗНАК У 2024. ГОДИНИ: На овај дан ће вам све кренути од руке и остварићете своје циљеве

Погледајте који датум ће вам ове године донети највише среће

1706955700_1692100602_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У 2024. години одређени ће се датуми истакнути као најсрећнији за сваки знак хороскопа. 

Ево прегледа тих датума и шта би сваки знак могао да очекује.

Ован

Срећан датум: 19. март

Сунце улази у ваш знак, доносећи обиље енергије и нових почетака. Ово је идеално време за покретање важних пројеката или преузимање нових изазова.

Бик

Срећан датум: 22. април

Венера, ваша владајућа планета, улази у знак Бика и доноси хармонију у личне и професионалне односе. Можете очекивати позитивне промене у љубавном животу.

Близанци

Срећан датум: 3. јун

Меркур, ваша владајућа планета, биће у директном ходу у Близанцима, побољшавајући комуникацију и доносећи добре вести везане за каријеру или лични развој.

Рак

Срећан датум: 15. јул

Месец, ваша владајућа планета, биће у пуном сјају у вашем знаку. Очекујте емоционалну испуњеност и можда изненађење које ће вас дубоко дирнути.

Лав

Срећан датум: 22. август

Сунце, ваша владајућа планета, биће у вашем знаку. Овај дан доноси појачану енергију, самопоуздање и можда препознавање ваших талената од стране других.

Девица

Срећан датум: 1. септембар

Меркур, ваша владајућа планета, биће у вашем знаку, доносећи јасноћу и успех у пројекте на којима сте радили. Ово је идеално време за постизање важних циљева.

Вага

Срећан датум: 18. октобар

Венера, ваша владајућа планета, биће у складној позицији, доносећи равнотежу и склад у међуљудске односе. Савршено је време за склапање нових пријатељстава или продубљивање љубавних веза.

Шкорпија

Срећан датум: 13. новембар

Марс, једна од ваших владајућих планета, биће у повољном аспекту, доносећи вам страст и енергију. Очекујте пробој у личним или професионалним циљевима.

Стрелац

Срећан датум: 3. децембар

Јупитер, ваша владајућа планета, биће у повољном положају, доносећи срећу и експанзију у свим аспектима вашег живота. Ово је идеално време за путовања и истраживање нових могућности.

Јарац

Срећан датум: 15. фебруар

Сатурн, ваша владајућа планета, улази у хармоничан аспект са вашим знаком, доносећи стабилност и признање ваших напора. Овај дан наглашава ваше стручне способности и дисциплину што може довести до важних постигнућа у каријери.

Водолија

Срећан датум: 12. фебруар

Уран, једна од ваших владајућих планета, биће у повољном аспекту, подстичући креативност и иновације. Ово је савршено време за покретање јединствених пројеката или идеја.

Рибе

Срећан датум: 26. фебруар

Нептун, ваша владајућа планета, биће у складу са вашим знаком, доносећи интуицију и креативност. Очекујте духовни раст и можда нека уметничка постигнућа.

Запамтите, ови датуми су само водичи, ваша судбина ипак увек лежи у вашим рукама, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas