Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Срећни датуми у јануару: Ова 3 дана свемир ће радити само за нас, а једном знаку испунити снове

Почетак године је време за нове планове, пројекте и подухвате. Пред вама је дванаест месеци да остварите своје снове и максимизирате своје циљеве.

1705746724_shutterstock_2382807803.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нумеролози и астролози кажу да енергије одређене године, месеца или чак дана нису насумичне. Захваљујући познавању локације планета одређеног дана и комбинацији астролошких аспеката са вибрацијама бројева, можете одредити дане који ће бити посебно повољни.

Према астролозима, дефиниција повољних и неповољних периода није само сујеверје, већ одређена количина знања која може помоћи у доношењу важних одлука.

У нумерологији, јануар 2024. има универзалну вибрацију броја 9, који симболизује духовност, саморазвој и важна остварења. Ово је својеврсна прилика да се стави тачка на проблеме из протекле године, преноси луфтика.рс.

У јануару ће бити три посебно повољна датума. Током ових дана енергија Универзума ће радити искључиво у нашу корист:

– 17. јануар

– 23. јануар

– 30. јануар

Срећни знак јануара 2024.

Ових дана, према нумерологији, сви знакови ће осетити благотворно дејство небеских транзита, али астролози, заузврат, указују на један хороскопски знак који ову енергију треба посебно пажљиво да искористи.

Људи рођени у знаку Риба биће срећници у јануару. Моћи ће значајно да побољшају своју финансијску ситуацију, остваре важне циљеве, напредују у каријери и остваре значајне приходе.

Нова познанства ће такође бити од користи, па је важно да не игноришете позиве на забаве или друштвене догађаје. Јануар је период изузетног развоја и постављања темеља за будуће победе.

И Јарчеви ће имати среће – почетком године моћи ће да реализују све што су зацртали. А Шкорпије ће имати веома напоран месец на послу, али ће постићи невероватан успех о каквом нису ни сањали.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas