Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси ДАТУМ ОГЛЕДАЛА, 12.12.? Замислите себе за пет година

Нумеролошки низ 12-12 сутра доноси позитивну енергију - сазнајте како да га искористите и подстакнете добре вибрације, замислите жељу...

1670770670_shutterstock_1555130180.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Бројчани низови или датуми огледала се у нумерологији посматрају као важни бројеви и срећни симболи. Датум огледала је дан када се појављује низ истих бројева у датуму, какав је сутра 12.12. 2022. године. У овом датуму имамо низ 12-12, али имамо и пет двојки.

Ови датуми према нумеролозима служе како би нас подстаклид а размислимо да ли смо на добром путу, да ли идемо ка свом циљу или га игноришемо, да ли смо одабрали добра средства за испуњење свог сна... Такође, можемо постати свесни својих грешки из прошлости и препознати које аспекте свог живота треба да промените да бисте постали боља верзија себе.

Прочитајте још: Њима ће се ЖИВОТ окренути наопачке: Два знака која очекују велике промене у наредном периоду

12 је у нумерологији моћан број који симболизује позитивне промене, али оне су јасне, лагане и директне. Означава крај једног циклуса и отварање нових врата живота у којима ћете успети да се суочите са изазовима и пронађете више наде за годину која нам тек долази. Јединица представља нови почетак и лидерске способности, а двојка је број баланса и хармоније. Када се споје дају моћан низ и снажну енергију која подстиче на самоостварење.

Низ бројева 12-12 подстиче нас да изградимо боиље везе и односе са блиским људима, опростимо и обновимо нека стара пријатељства и љубави. Подстиче нас да се повежемо са властитим бићем и откријемо шта је то што нам више није потребно и што нас саботира. Такву енергију вреди отпустити, а прихватити и пригрлити нову позитивну енергију, препустимо се променама које следе.

Прочитајте још: Венера је у Јарцу од 10. децембра и биће до почетка јануара: Доноси турбуленције у љубави овим знаковима

Једна од мисија овог дана треба да буде да размишљамо позитивно. Размишљајте шта вас све добро очекује у блиској будућности и поставите себи питање - Где видим себе зу наредних 4 или 5 године? Визуализујте свој жеље, маштајте и покажите себи да сте спремни да се мењате набоље.

Замислите своје жеље, активирајте се на том плану и верујте да је све могуће! Не заборавите да када размишљате и делујете позитивно, таква енергија вам се и враћа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas