Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Шта нам доноси ПОСЛЕДЊИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР у овој години? Стижу промене у последњем тренутку

Меркур је ретроградан од 20. децембра и траје до 18. јануара

1669647573_shutterstock_1709140429.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Господин Мекур, “власник” комуникације, је одлучио да се игра са нама. Пред сам крај године креће у ретро ход да нам помрси конце. Немојте се изненадити ако се припреме за дочек промене у минут до 12! Биће раскида и прекида као и свађе јер нико никога неће разумети. Опрез у саобраћају је неопходан. Ако вас изнервира партнер или колектив угризите се за усне и одбројите не до 10 него до 100! Сви ћемо бити напети, свако на свој начин. Кључна реч је стрпљење, доообро и пожљиво слушање, како саговорника, тако и самог себе.

Како ће се ретро Меркур одразити на знакове хороскопа:

Ован

Вама већ дуже време проблем ствара ретро Марс, а сада се прикључује и Мекур. Хаос на скоро сваком пољу. Али како ви не разумете друге, тако ни они вас по питању комуникације и енергије. Онда долази до свађа и сукоба. Притајите се и покушајте да потпуно, али потпуно ваше реакције држите под контролом јер је то једини начин да не улазите у сукобе сваке врсте и на свим пољима!

Прочитајте још: Ови хороскопски знаци никако не иду заједно: Астролози сматрају да је њихова веза осуђена на пропаст

Бик

Код вас је акценат на комуникацији, било писаној или усменој. Када је писана у питању опрез на послу како пишете и одговарате на пошту. У усменој комуникацији доообро размислите шта и коме говорите јер може се десити да ваше речи буду потпуно погрешно протумачене, што води директно у сукоб са колективом или надређенима. Посебан опрез у саобраћају.

Близанци

Ваш однос према љубави, онај унутрашњи који само ви знате може да се промени. Бићете у напетој енергији, па ћете бежати унутар себе, што доводи до дубоких емотивиних разговора, а они даље воде у горе поменуту трансформацију.

Рак

Сада подвуците црту докле неко може да иде! Може да буде болно, али једино тако заштитићете себе!

Лав

Промене на послу, али не фаталне и коначне. Више се односи на кашњење пројекта или на погрешно интерпретиране информације, тако да добро протимачите речи пре него што донесете коначну пресуду.

Девица

Може доћи до кашњења реализације планова на послу, а ви сте потпуно предани послу и може се десити да сву кривицу кашњења преузмете на себе што је далеко од нормалног! Сада научите да не прихватате све на себе и схватите да други људи греше, касне и то је нормално.

Вага

Ви се овог месеца суздржите од трошења новца. Ако сте планирали позајмицу или кредит сада није време за то, такође ако планирате пут може доћи до промена термина дестинације.

Шкорпија

Вама овај месец доноси јасан увид у ваше окружење пословно, приватно, породично. Сада се односи који нису у реду заиста прекидају за цео живот. Ви не треба ништа да радите већ само посматрајте како звезде “чисте” уместо вас.

Стрелац

Немојте наседати на приче "рекла казала". Ви имате свој пут и држите се њега. Ако наседнете улазите у сулуди сукоб са породицом или надређенима.

Јарац

И Марс и Меркур вам стварају заврзламе на послу. Сада, пошто ово знате немојте имати исхитрене реакције. Биће све сулудо и неповезано, али већ у јануару ствари су много боље и ви држите конце у својим рукама.

Прочитајте још: Ови хороскопски знакови су осетљиви и тешко подносе критике: Да ли их препознајете?

Водолија

Вама се враћају партнери из прошлости. Да ли наставити или не, ви одлучујете, али немојте журити са одлукама у децембру већ сачекајте јануар јер ће вам мисли бити бистре и одморне.

Рибе

Ви желите мир у дому и мир у емотивном односу и мир на послу. Планете кажу другачије, а ви само покушајте да се издигнете изнад свега јер заиста ништа није до вас већ до усијаних глава које не знају ни где су пошле ни где су дошле. Са надређенима никако не улазите ни у мајмањи могући сукоб.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas