Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси ПУН МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ? Највише ће утицати на ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Пун месец је стигао и позива на активност

1678093603_shutterstock_448008574-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У ноћи између 6. и 7. марта небо ће осветлети пун Месец у Девици, а доноси нам специфичну енергију са акцентом на продуктивност и жељи за побољшањем, после дуге сезоне сањарења.

Овај пун Месец највише ће утицати на Близанце, Девице, Стрелца и Рибе, а ево шта сваком од ових знакова Зодијака појединачно доноси.

Близанци

Пун Месец утицаће на вашу четврту кућу дома и породице, подстичући вас да анализирате различите начине на које можете да допринесете свом дому. Иако углавном не бринете о планирању и организовању, бићете инспирисани да своју комуникативну, радозналу природу добро искористите у погледу свог животног простора. Било да реорганизујете намештај или се спремате за комплетно реновирање, свакако ћете бити пуни елана и жеље за акцијом. Укратко, ово је период када ћете запоставити пословни живот, а предност дати породичном животу. Будите пажљиви, могуће је да ћете добити лоше вести ју вези некретнина.

Девица

Акценат ће бити на враћању ваше продуктивне природе, па очекујте пуне руке посла. Припремите се на кризне ситуације са пуно стреса, зато ипак ограничете своје обавезе - како бисте психолошки све могли да издржите. Могли бисте да будете расејани и помало "изгубљени", те да започнете више ствари истовремено од којих ниједну нећете завршити. Боље је да имате у виду ширу слику и завршавате обавезе једну по једну. Могли бисте да се суочите са већим сукобом у односу са вољеном особом.

Стрелац

Ово је период када ћете засукати рукави и дебело се потрудити у области каријере или неког хобија. Ви најчешће дајете предност крајњем циљу, а не ситницама, али ово је тренутак када би заправо требало да обратите пажњу на мале ствари - немојте их превидети. Имајте на уму да ово ипак није период када би требало да правите неки посебан план акције, то оставите за наредни месец. Добре вести су да вас очекује повишица или унапређење, али с друге стране можете очекивати тразвице у породици.

Рибе

Пун Месец ће 7. марта осветлити вашу седму кућу романтичних веза, позивајући вас да се организујете и преправите у овој области. Овај период обележиће ваша тежња и потреба да будете на услузи другима; можда ће то бити помоћ партнеру или вредан савет пријатељу. Иако је сада сјајан тренутак да будете другима на располагању и то ће вам се вишеструко исплатити, немојте занемарити своје потребе. Могуће је да ће доћи до великог емотивног преокрета - веридбе или венчања или пак раскида; то ће свакако бити догађај који ће вас емотивно уздрмати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas