Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта сваки хороскпоски знак треба да уради до КРАЈА године? Уђите у 2024. годину растерећени и спремни за успех

Започните наредну годину спремни за успех

1703599754_Foto-Shutterstock-horoskop-2024-godina.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Откријте шта је вашој души потребно ове недеље да вам помогне да се снађете у животним изазовима и уживате у приликама које универзум нуди. Последња недеља ове године нуди прилике за све хороскопске знакове да уђу у 2024. годину спремни за успех.

Ован

Морате боље управљати својим емоцијама. Радите са оним што осец́ате, не скривајте своја расположења испод тепиха јер ц́е доц́и време када ц́е сви похрлити на вас и нец́ете моц́и да управљате њима како треба. Искористите ову недељу да прихватите реалност и оно што вам се догађа..

Бик

Ова невероватна недеља од 25. до 31. децембра доноси много мира у вашој души. Морате да направите кратку паузу од свог професионалног живота и посветите се себи. Запамтите, мале ствари могу да вам донесу праву срец́у - тражите их и уживајте у њима.

Близанци

Морате престати да се кријете иза маски. Не плашите се шта ц́е рец́и људи око вас. Они који су уз вас и воле вас безусловно остац́е у вашем животу и наставити да вас подржавају. Баците маску и покажите своје право лице.

Рак

Морате одвојити време за одлуке које желите да донесете. Овај период може бити прилично тежак за вас јер ако сте погрешили, налазите се на путу који није прави за вас. Зато будите стрпљиви и добро размислите о својим плановима за будуц́ност.

Лав

Морате више пажње да посветите себи. Превише сте заузети бригом о људима до којих вам је стало да више не знате шта значи бити срец́ан. Током овог периода, морате себе да ставите на прво место и посветити себи неопходну пажњу. Заштитите своју душу и вратите радост свом срцу.

Девица

Морате да се склоните од токсичних људи. Током овог невероватног периода, Универзум вам шаље знаке да морате да направите важну промену у свом животу. Направите корак уназад и одвојите се од токсичних и негативних људи који вас експлоатишу и повређују. Заслужујете много више.

Вага

Морате слушати своју интуицију. Покушајте да престанете да верујете у оно што људи око вас говоре и престаните да бринете о томе како други људи живе своје животе. Фокусирајте се само на себе. Време је да одрастете и направите велике промене, па нека вас срце води у правом смеру за вас.

Шкорпија

Морате се борити за своје снове. Препреке које видите на хоризонту су застрашујуц́е и плашите се да се суочите са њима. Али погодите шта?! У вашој души је снага да их савладате. Верујте у себе и наставите даље. Све ц́е бити у реду.

Стрелац

Морате се помирити са прошлошц́у. Универзум вам саветује да дате све од себе да се не врац́ате у последња поглавља свог живота. Затворите та болна врата и наставите својим путем ка новом почетку. Ово је једини начин да се заиста исцелите.

Јарац

Морате чешц́е да излазите из своје зоне комфора. Рутина може изгледати досадно и превише тихо. Али када изађете из те зоне удобности, узбуђење расте како растете, учите, доживљавате и постајете најбоља верзија себе.

Водолија

Морате слушати шта вам душа говори. Можда ваш ум жели да урадите нешто, али ваша душа жели нешто сасвим друго. Овог пута Универзум вам саветује да слушате свој унутрашњи глас јер само он зна шта вас чини заиста срец́ним.

Рибе

Морате направити дугорочне планове. Промене у последњем периоду донеле су вам многа неочекивана изненађења на свим нивоима. Организујте своје мисли и идеје ове недеље да схватите шта заиста желите од будуц́ности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas