Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стигао нам је нов МЛАД МЕСЕЦ: Овим знаковима ће донети леп период

Шта ће нам донети овај млад месец?

1669191708_shutterstock_1702008364.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Млад месец ће осветлити небо 23. новембра и то у знаку Стрелца, а ако верујете звездама то значи само једно - овај ватрени, весели знак донеће зрно среће свим знаковима Зодијака.

Упркос томе што је период младог месеца генерално период у коме људи успоре и опусте се, енергија Стрелца утицаће на то да ће већина људи постати активнија и склонија ризику. Стиже нам талас захвалности и наде у добру будућност, а осећаћемо се оптимистичније него претходних недеља.

Срећа ће бити посебно наклоњена следећој четворци:

Близанци

Овај млад месец утицаће на ваше поље партнерства, те је сасвим вероватно да ће доћи до важних открића у вашој вези или ћете променити досадашњи однос и померити границе у вези. С друге стране, ако сте сингл могуће је да ћете упознати неког занимљивог и привлачног. Очекујте лепе тренутке у љубави. Ова месечева мена донеће вам дозу среће на свим пољима, не само на емотивном.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР: Биће драме, суза и растанака, а овај знак чека СУДБИНСКА ЉУБАВ

Девица

Ово ће бити носталгичан период за вас и дани у којима ћете бити фокусирани на породична дешавања. Време је да се окренете лаганијем темпу и опуштању и да уживате у домаћој атмосфери са ближњима. Ово ће бити миран период у коме ћете се осећати једноставно добро.

Стрелац

Главни лик у овом периоду! Где год да се појавите бићете запажени, али опрез - ваша дела и речи имају тежину, па када говорите оно што мислите размислите о томе како ће то прихватити друга страна. Млад Месец доноси вам позитивне промене, много забаве, али и повољне финансијске прилике.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР 2022: Изазован крај године, сваком знаку следе одређене ПРОМЕНЕ

Рибе

Ова месечва мена инспирише вас да преузмете иницијативу у својој каријери и проширите свој утицај. Запитајте како желите да вас перципирају и искористите чињеницу да су вам звезде наклоњене да то и постигнете. Дани пред вама даће вам разлог да уживате у лепоти живота, а највећи напредак могли бисте да остварите у пословном аспекту - ту би све требало да тече лакше него икада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas