Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже најопаснији РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР 2023, а ево како га прегрмети: 3 знака ће награбусити, а 4 имати среће

Савети који ће вам помоћи да ретроградни Меркур од 21. априла до 14. маја протекне без много проблема

1681114132_shutterstock_1886934265-retrogradno-Merkur.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Покварио вам се телефон? Ретроградни Меркур! Заглавила вам се храна у зубима пред разговор за посао? Ретроградни Меркур! Срели сте бившу љубав када не изгледате најбоље? Ретроградни Меркур! Сви волимо да кривимо ретроградни Меркур.

Истина је, међутим, да није сваки ретроградни Меркур исти, а важну улогу игра знак у ком се налази. То одређује на који начин ће утицати он на нас и на његову општу вибрацију.

На пример, од 21. априла до 14. маја трајаће други ретроградни Меркур ове године, а он ће бити врло незгодан јер се догађа у тврдоглавом знаку Бика и доноси опасну енергију.

– Током одређених тренутака, вибрација ретроградног Меркура у Бику ће се осећати спором, као да трчите кроз блато. То је зато што је Бик знак који се споро креће, земљани знак. У другим тренуцима, енергија ће деловати врло нестално због умешаности Урана ,планете струјања – каже астролошкиња Нарајана Монтуфар, ауторка књиге "Месечеви знаци: Откључај своју нутрашњу моћ светла".

Како она објашњава, имаћемо осећај да се возимо све време кочећи, а одмах потом да јуримо огромном брзином.

Због свега тога можемо деловати помало збуњено и дезоријентисано, али ако усвојимо праве стратегије можемо добити прилично занимљив увид који ће нам помоћи да растемо и развијамо се и током и после ретроградног Меркура.

Ко (не)ће имати среће током ретроградног Меркура? Како истиче Нарајана Монтуфар, најтеже ће бити погођена три знака:

Бик
Лав
Шкорпија

Према њеним речима, Меркур их изазива да се предомисле и сагледају ствари другачије.

С друге стране, користи од ретроградног Меркура могли би да имају:

Рибе
Рак
Девица
Јарац

Како истиче Нарајана, Меркур и Уран помоћи ће им да промене устаљене шаблоне и реше своје проблеме.

Савети за преживљавање ретроградног Меркура у Бику 2023. године

1. Чувајте електронске направе

Овај ретроградни Меркур ће на почетку бити у коњукцији с Ураном, а пошто је то планета технологије, можемо да очекујемо да ће се електронски уређаји кварити, да нам неке поруке неће стићи или их нећемо видети на време и сл.

Овакви проблеми често иду руку под руку с ретроградним Меркуром, а сада ће бити још израженије због Урана. Зато будите врло, врло пажљиви и и чините све оно што је до вас: не држите шољу кафе поред тастатуре, не вадите телефон из џепа по киши, пазите да вам не испадају из руке... макар толико можемо!

2. Припремите свој буџет

Бик је знак с јаким везама с новцем, па ће финансије бити важна тема у наредном периоду. Обавезно пажљиво испланирајте свој буџет, одредите колико ћете трошити на шта и лакше ћете проћи кроз наредне недеље, а имајте у виду да ћете вероватно бити успешни јер вам је Бик вобар савезник.

3. Успорите


Захваљујући два главна транзита (Сатурн прелази у Рибе, а Плутон у Водолију), март означава промену у перспективи и нивоима енергије.

Да бисте избегли да вас ретроградни Меркур сломи и исцрпи, обавезно се посветите сопственом опуштању и успорите. Водите више рачуна о свом телу и исхрани, спавајте што више можите, радите ствари које вас опуштају и кад год можете поделите побавезе с другима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas