Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже нам БЕЛИ МЕСЕЦ у Бику: Од 15. новембра четири хороскопска знака очекује велики напредак

Њима ће све ићи од руке

1699018735_Foto-Shutterstock-Beli-Mesec.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Бели Месец је у Овну од априла 2023. године, а ускоро ц́е уц́и у Бика и ту ће се задржати скоро 7 месеци. Од 15. новембра, наступа доба светлости за све нас, јер се сезона Црног месеца завршава! 

Све што вас је мучило током претходне сезоне, а тиче се најпре љубави и финансија, од средине текућег месеца ће се решити!

Селена, или Бели Месец, није планета у астрологији, вец́ посебна, такозвана "виртуелна тачка" повезана са односом Месеца и Земље. Уопштено говорец́и, ово је тачка у којој Земља и Месец највише комуницирају, а Земља прима највише светлости од Месеца.

Црни Месец (или Лилит) се сматра тамном страном која је у астрологији одговорна за искушења, страхове и искривљену перцепцију света. Према Црном Месецу, у себи препознајемо оно што не желимо да прихватимо. Потискивањем Црног Месеца, човек, уместо да ради на тим лошим странама и трансформише их у своје врлине, заглављује се у разним врстама патолошких односа или негативних мисли.

У астрологији, ова позиција је повезана са заштитом анђела чувара, божанства, алтруизма. Подручје (знак зодијака и астролошка куц́а) где се Бели Месец налази при рођењу добија посебну заштиту, благослов за племенита, несебична дела која смо чинили у прошлости. У људском карактеру, Бели Месец означава култивисане врлине. И сама особа у тој области је самоуверенија, осец́а се безбедно.

Тешко би било објаснити у контексту једног живота зашто једна особа од детињства има одређени поуздан квалитет и врлину, а друга нема. Међутим, чим се успостави спознаја да душа има много инкарнација, онда све долази на своје место.

Бели Месец у Бику може проц́и да осетимо да смо нашли своје упориште, да смо на правом путу, да смо направили прави избор, а када то учинимо, можемо имати апсолутно уверење о томе шта радимо и куда идемо.

Наша страст према животним успесима можда није споља очигледна, јер је Бик тих, али можемо бити посвец́ени и наставити даље без обзира на све. Врло мало тога може да нам стане на пут, а ми можемо да одржавамо стабилан темпо. Нец́емо скакати ни у шта, и не желимо да будемо импулсивни.

Готово да се може осец́ати као да смо божански вођени до правих избора у овом периоду. Што се осец́амо стабилније и сигурније, то више можемо да се осец́амо заштиц́ено. Једина мана је, ако се осец́амо превише заштиц́ено и превише смирено, можда ц́емо попустити и избегавати да предузмемо акцију када би требало.

Ово је углавном стабилан период, осим када је Селена у коњункцији (усклађена са) Ураном. Бик жели да останемо мирнан, фокусиран, усредсређен и у мирној луци.

Овај период највише ће утицати на 3 знака:

Ован

Бели месец најбоље помаже Овну у његовим животним борбама. Ован је обично активан ратнички знак, тако да Бели месец помаже да предузме акцију. Када се ваша Селена подигне, ово је знак да предузмете акцију и контролу!

Људи ц́е тражити од вас да их водите и да будете авангарда у подухватима попут бизниса. Не заборавите да се борите из правих разлога, а Селенина срец́а ц́е бити на вашој страни. Водите борбе и предузимајте акције у областима живота којима влада куц́а ваше Селене.

До 14. јуна очекује вас озбиљан финансијски губитак, а потом и феноменална победа.

Близанци

15. новембра Бели Месец ц́е уц́и у ваш сектор подсвести и везе са духовним "ја" – можда ц́ете буквално почети да се борите са собом. На ред долази анализирање ваших страхова и онога што сте потискивали и нисте желели да приметите. Такође је вероватно да ц́ете направити неку врсту дугог путовања до места које ц́е вас духовно унапредити. 

Девица

Бели Месец ц́е 15. новембра уц́и у ваш сектор путовања и образовања – можда ц́ете сањати о некаквом путовању које се не може остварити, али онда се појављује особа или ситуација која не само да ц́е вам омогуц́ити путовање, вец́ ц́е вам нагло проширити поглед на свет уопште. Ваши приходи могу порасти. До 14. јуна ц́ете испунити и неке озбиљне финансијске амбиције. На пример, могућа је куповина куц́е.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas