Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ НАМ ПУН МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА: Ово ће бити кључан датум за четири знака, следи им паклени период

Пред крај месеца очекује нас важан астролошки период, а то је пун Месец у Близанцима, који наговештава крај једног животног циклуса.

1700315403_shutterstock_1930795982.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пред крај месеца очекује нас важан астролошки период, а то је пун Месец у Близанцима, који наговештава крај једног животног циклуса.

Знак Близанаца повезан је с интелектом, комуникацијом, радозналошћу и променљивошћу. Када се Месец нађе у овом знаку у пуном стању, може се осећати појачана потреба за разговором, дружењем и дељењем мисли с другима. Емоције могу бити променљивије него обично, јер Близанци подстичу брзе промене и разноликост у искуствима.

Ово време такође може бити одлично за учење, истраживање нових области или проширивање хоризонта кроз комуникацију с различитим људима. Међутим, важно је бити свестан да оваква енергија може довести до површности или расипања пажње, па је корисно пронаћи баланс између истраживања нових идеја и одржавања фокуса.

Астролошки гледано, пун Месец у Близанцима може донети нагласак на комуникацију, учење, повезивање с другима и истраживање нових могућности. То је време када се може осетити појачана енергија која подстиче размену информација и идеја.

Пуни Месец је често повезан с емотивним стањима. Неки људи верују да ово време може утицати на емоције, доносећи већу интроспекцију, наглашавајући одређене аспекте личности или чак повећавајући интензитет одређених ситуација у животу.

Пун Месец у Близанцима ће бити тежак за Близанце, Стрелчеве, Девице и Рибе.

 

Близанци

Све оно што вам се склупљало последњих недеља коначно ће кулминирати. Имаћете потребу да кажете свима отворено шта мислите без размишљања да ли би то могло да повреди некога. Због тога треба бити опрезан у комуникацији. 

 

Стрелац

Уколико имате емотиван однос који је тежак, ово је завршни тест у 2023. години који ће одредити да ли је он предодређен да траје. Уколико сте у браку, могућа је криза.

 

Рибе

Пун Месец у Близанцима доноси вам кризу на радном месту. Могуће је да ћете у интервалу до 27. новембра силно желети да мењате посао, па чак и професију.

 

Девица

Пун Месец доноси вам породичне проблеме и компликације око стана. Није најбољи тренутак да се расправљате са родбином.

У току пуног Месеца веома је важно да се суздржимо од доношења одлука у афекту.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas