Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Судар МАРСА И ВЕНЕРЕ у Лаву: Појава која доноси велике промене сваком хороскопском знаку

Погледајте како ће ова астролошка појава утицати на ваш знак

1688822650_mars.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Марс, планета акције, као и Венера, која симболизује љубав, налазе се у ватреном Лаву, где граде коњункцију, изазован астролошки аспекат који снажно утиче на све знакове зодијака.

Када се Марс и Венера споје у знаку Лава, то може имати различите ефекте на сваки хороскопски знак. Ево кратког прегледа како овај спој може утицати на сваки знак:

Ован

Коњукција Марса и Венере у Лаву може да покаже вашу разиграну и креативну страну, чинец́и то одличним временом за истраживање нових хобија или бављење романтичним интересовањима. Само водите рачуна о импулсивном или непромишљеном понашању.

Бик

Коњункција Марса и Венере у Лаву може да вас инспирише да се усредсредите на куц́не и породичне ствари, али такође може изазвати напетост у вашим односима. Будите сигурни да комуницирате јасно и избегавајте све непотребне сукобе.

Близанци

Ова коњукција може побољшати ваше комуникацијске вештине. Само пазите да се не раширите превише или да не преузмете превише обавеза.

Рак

Коњукција Марса и Венере у Лаву може изазвати неке финансијске проблеме. Међутим, то може бити и време креативних решења и нових могуц́ности. Само останите утемељени и практични у свом приступу.

Лав

Као знак који је домац́ин коњункције Марса и Венере можда ц́ете осетити ефекте јаче од других знакова. То може бити време повец́аног самопоуздања и харизме, али имајте на уму све склоности ка егоизму или егоцентричности.

Девица

Ова коњункција може изазвати унутрашње сукобе или сумњу у себе, али може бити и време личног раста и развоја. Усредсредите се на изградњу свог самопоштовања и проналажење здравих излаза за своју енергију.

Вага

Коњункција Марса и Венере у Лаву може вас инспирисати да се фокусирате на своје односе, али такође може изазвати неке тензије или сукобе. Користите своје дипломатске вештине да бисте се снашли у свим изазовима и пронашли креативна решења.

Шкорпија

Ова коњункција може изазвати неке интензивне емоције или страсти. Међутим, то може бити и време трансформације и раста.

Стрелац

Коњункција Марса и Венере у Лаву може да вас инспирише да истражујете нове идеје или путујете, али такође може изазвати неке тензије у вашим односима. Искористите ово време да продубите своје разумевање себе и других.

Јарац

Ова веза може изазвати неке финансијске проблеме или изазове везане за посао, али може бити и време продуктивности и раста. Фокусирајте се на своје циљеве и останите утемељени у свом приступу.

Водолија

Коњункција Марса и Венере у Лаву може да вас инспирише да се повежете са другима на дубљем нивоу. Међутим, то такође може довести до неких тензија или сукоба. Користите своје комуникацијске вештине да бисте се снашли у свим изазовима и пронашли креативна решења.

Рибе

Ова коњункција може изазвати неке унутрашње сукобе или емоционалне изазове, али може бити и време духовног раста и повезаности. Усредсредите се на проналажење здравих излаза за своју енергију и изградњу ваше унутрашње снаге, пишу астроуслуге.цом

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas