Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СУПЕРМЕСЕЦ ОД 3. ЈУЛА 2023. ГОДИНЕ: Четири знака ће доживети велике промене

Погледајте којим хороскопским знацима Месец у Јарцу доноси срећу и благостање

1688303709_horoskopski-znak.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У понедељак, 3. јула, на небу ће засијати пун Месец у знаку Јарца. Овај пун месец назива се и Супермесец, јер због близине Месеца Земљи изгледа много веће него што је то углавном случај.

Иако се овај феномен дешава око три до пет пута годишњи, овај ће бити највећи ове године - око 7 одсто већи него обично! Астролози кажу да ће највише утицати на следећа четири знака, доносећи им енергију просперитета и напретка.

ОВАН

Ово је период када ће звезде од вас тражити да се фокусирате на своју каријеру и професионалне напоре. Ви сте и генерално човек од акције, али сада ћете имати екрста мотивацију и бићете пуни продуктивне енергије.

Ова мена може да означи коначан крај дуготрјаног пројекта на коме сте радили или да послужи као инспирација и покретач за нових подухват. У сваком случају, ваш главни фокус биће на будућности у вашем пословању.

РАК

Овај Супермесе осветљава вашу седму кућу романтичних веза, стављајући у фокус жељу за чврстим, стабилним везама. Иако умете да разумете падове и преокрете у животу, тежите ка везама које имају сврху и које су сигурне. Схватате важност поузданих веза, и ако нисте у таквој, могуће је да ћете патити или се борити са тескобом.

У будућности немојте заборавити ову своју жељу нити одступати од ње - улазите у односе само са онима који могу да вам понуде константу.

ВАГА

Пун Месец у Јарцу доноси вам жељу за поузданошћу и стабилношћу у вашем дому и приватном животу. Ово би могао да буде кључан тренутак за вашу животну ситуацију, потенцијално доносећи могућност промене пребивалишта или велику промену у вашој породичној динамици.

Ово је време да озбиљно размислите о томе шта су ваши планови за ваш породични живот; ако сте икада били неодлучни, сада очекујте јасну визију и циљеве. Планови које имате за место на ком желите да живите могу да буду покренути сада, али им треба времена да се реализују, зато будите стрпљиви и верујте процесу.

ЈАРАЦ

Ви сте главни лик овог периода! Ако сте у последње време били препуштени на милост и немилост својим емоцијама, коначно је дошао тренутак када ћете осетити стабилност и бићете прилично објективни. Сами себи ћете бити на првом месту, без обзира на ваша осећања према другима.

Овај пун месец је идеалан тренутак да размислите о личним достигнућима на којима радите и о о томе шта вам је у животу заиста важно и за које то људе у свом животу увек имате места.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas