Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Почиње КИНЕСКА НОВА ГОДИНА: Биће у знаку ДРВЕНОГ ЗМАЈА, а ова три знака ће пратити најлепша енергија

Сутра почиње Кинеска Нова година и биће у знаку Дрвеног Змаја

1707492156_shutterstock_2243841101.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози истичу да би ово могла да буде година неограниченог потенцијала и просперитета, али да је за то неопходно да у себи негујемо емпатију, саосећање и великодушност. Очекивано, ова година неће бити за све иста - неки знаци ће имати више среће од осталих.

Оне рођени у знаку змаја (рођени 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. године) проћи ће кроз нешто што се у кинеској култури зове "бенмингниан", односно "судбинска година". Сматра се да може да донесе велике изазове и да буде тешка, али с друге стране астролози верују да ако сте претходну годину провели негујући емпатију и разумевање, у нову улазите са јаким основама да постигнете велики успех у свему.

Добра енергија пратиће и оне који су у знаку Змије, Зеца или Пацова, али ће наредна три знака ипак пожњети највише успеха:

Свиња

(Рођени 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. године)

Појединци рођени у овом знаку имаће веома срећне догађаје, најпре захваљујући њиховом труду и поштењу. Ово су два квалитета који ће им отворити врата за значајна достигнућа и велики успех. Година изгледа посебно обећавајуће када је реч о каријери и финансијским аспектима, док ће односи са породицом и пријатељима напредовати и јачати из месеца у месец. Упркос позитивној енергији ове године, поведите рачуна о свом здрављу.

Мајмун

(Рођени 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. године)

Особе рођене у знаку Мајмуна имају јединствену прилику да у овој години значајно повећају свој иметак и привуку велики новац. Кључ успеха лежи у преузимању иницијативе и раду на дугогодишњим жељама које се тичу посла, хобија или креативности. Ова година доноси и велике, важне промене, али како су Мајмуни познати по својој агилности и способности прилагођавања, то их неће пореметити.

Петао

(Рођени 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017. године)

Људи рођени у знаку Петла у 2024. имаће много, много енергије и служиће их здравље, а ово повлачи благостање и добар осећај и у свим другим пољима. Стабилност ће бити реч која ће дефинисати годину пред вама - можда неће бити невероватне среће, али неће бити ни проблема. Могу да се појаве изазови када је реч о послу и финансијама, али ћете на памети имати ефикасна решења. Ова година је одлична када је реч о љубави и емоцијама.

(Блиц жена)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas