Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАРОТ ПРЕДВИЂАЊА ЗА СЕПТЕМБАР: Три хороскопска знака треба посебно да обрате пажњу и послушају савете

Септебар ће за њих бити веома буран

1693222254_shutterstock_2087606578.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Тарот је шпил од 78 карата које се деле на Велику и Малу аркану. Верује се да воде порекло из древног Египта где су биле још једно од средстава за прорицање будућности. У Италији се појављују у 14. веку под именом Наиби (пророк), а верује се да су их донели Темплари преузевши симболичке плочице од тајног братства Друза у Либану.

Данас се тарот прилично погрешно везује за окултизам зато што су се њима служили рани француски окултисти верујући да имају езотеричне моћи. Било како било, данас је тарот један од најпрецизнијих предвиђања будућности, често тесно повезан са астрологијом коју допуњује.

Каква изненађења могу да очекују ова три хороскопска знака до краја септембра 2023. и која карта ће бити владар вашег знака? Уколико сте међу њима погледајте тумачење за месец који је пред вама. 

Близанац

Тарот карта: Царица

Престаните да глумите жртву и скините маску хладнокрве особе. Ви имате велико срце и покажите га другима. Немојте да повређујете људе у својој околини својом окрутношћу и охолошћу. Прихватите да сте ви особа која је топла и која уме да воли. Царица тражи од вас да престанете да гурате људе од себе, јер је ваше окружење више него здраво.

Девица

Тарот карта: Осам новчића

Размислите о томе како да најбоље искористите потенцијале везане за посао. Може бити у питању пројекат, или тежак задатак од којег сте уморни, али немојте да посустајете. Осам новчића вам каже да још није време за одлазак, јер вас чекају разне награде. Постоји назнака да ћете напредовати, али морате да посматрате ствари из другог угла и пробате да другачије приступите проблему. Направите паузу и размислите шта би то могло да буде, али немојте да одустајете. 

Јарац

Тарот карта: Девет штапова

Позабавите се препреком која вас оптерећује. Уколико се сконцентришете и размислите о решавању проблема наћи ћете начин, али користите своју интуицију. Девет штапова ће вам помоћи и донети енергију и ресурсе која вам је потребна да обавите овај тежак посао. Бићете запањени колико брзо можете да напредујете и изненадићете се колико овај проблем можете лако да решите. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas