Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тихи и самодовољни: Ови хороскопски знаци преферирају САМОЋУ и немају велики круг пријатеља

Поједине знаке одликује мањи степен друштвености

1686821867_shutterstock_1980144299.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неки људи увек су окружени друштвом, имају много пријатеља и делује вам да стално негде зује, док су други повучене природе - тихи, тајанствени и самодовољни.

Сигурно и ви познајете неког вука самотњака у свом окружењу и он је највероватније рођен у неком од ова четири знака Зодијака.

Шкорпија

Познати су по својој тајанствености. Иначе су тихи, промишљени и обично преферирају самоћу. Њихове емоције су дубоке, али их често чувају за себе, што их чини типичним вуковима самотњацима. Људи рођени у овом знаку су довољни сами себи, снажни и страствени, а њихова способност да буду сами често их чини врло привлачнима другима.

Јарац

Јарац је амбициозан знак, због чега га други често доживљавају као вука самотњака. Они су фокусирани, дисциплиновани и врло самостални. Озбиљни су и одговорни те су често усмерени на своје циљеве и амбиције. Цене своју самоћу и често ће је користити да раде на својим циљевима.

Водолија

Како су познати по својој независности и индивидуалности, често се осамљују. Слободног су духа и цене своју самоћу те је користе за размишљање, истраживање и развијање својих идеја. Интуитивни су и воле да буду сами како би размишљали о свету и својој улози у њему.

Рибе

Можда на први поглед и не изгледају као типични вукови самотњаци, али овај знак је познат по својој дубокој емоционалности и духовности, што често захтева мир и самоћу. Рибе су маштовите, креативне и врло осетљиве, а често ће тражити самоћу како би се повезале са својим унутрашњим светом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas