Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Три хороскопска пара који доказују да се супротности привлаче: Да ли се проналазите?

Реалност често говори да се супротности привлаче када су у питању љубавни односи

1654682900_weddings-3225110_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Занимљиво је да хороскопски знаци могу да нам дају мало увида у елементарну компатибилност са другим знацима зодијака. Три хороскопска пара доказују да се супротности ипак привлаче.

Лав и Рибе

Као ватрени знак, Лав има мало стрпљења за људе који размишљају о својим осећањима као што то чине Рибе. Међутим, када је у питању став и понашање Лава и Риба, ови знаци не могу бити сличнији. Док је партнер Риба темпераментнији, а ипак промишљен и лако раздражљив, Лав ће, с друге стране, бити самоуверен, емоционално доступан и самопоузданији. Лав је љубитељ и учиниће све што је у њиховој моћи да освоји емоционално срце Риба. Као водени знак, Рибе су одувек сањале о врсти смеле љубави коју Лав радо нуди.

Прочитајте још: Венера у Бику трајаће до 23. јуна: Највише ће се одразити на ОВА ДВА ЗНАКА, али ће и осталим донети промене

Стрелац и Јарац

С обзиром на то да је Стрелац ватрени, а Јарац земљани знак, ова два елемента су у суштини некомпатибилна. Међутим, Стрелац може да буде импулсиван и често сматра да сталан и организован Јарац може да има стабилан утицај у њиховом животу. Стрелац са друге стране доноси обиље љубави.

Прочитајте још: ОНИ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ! Ова ТРИ хороскопска знака важе за најхаризматичније и нико не може да им каже не

Рак и Девица

По својој природи и личности, Рак и Девица су веома различити. Док Девица преферира јасну комуникацију, Рак може да буде интензиван, нерасположен и избегава да прича о својим осећањима. Ипак, елементарна компатибилност је оно што их чини повезаним, упркос томе што су супротни, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas