Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака која имају "АНЂЕОСКУ ДУШУ": На њих се увек можете ослонити

Проверите да ли сте међу њима

1702112058_horoskop-i-ljubav.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је судећи по распореду звезда, људи са анђеоским душама рађају се у само три хороскопска знака.

Проверите да ли сте и ви међу њима.

Лав

Људи рођени у овом знаку нису склони доношењу преурањених закључака, без обзира у каквој ситуацији се нађу. Врло су пажљиви према другима и не желе некога да повреде, ни речима ни делима.

Лавове многи сматрају врло оданим пријатељима на које се могу ослонити. Они ће бити уз драге људе и у најтежим временима, и не само то, даће све од себе да побољшају ту ситуацију.

Рак

Астролози људе рођене у знаку Рака сматрају најразумнијим, најљубазнијим и најосетљивијим појединцима на свету.

Они су склони друге људе да стављају на прво место. Чак и у тешким временима туђа добробит биће им важнија од сопствене.

Ракови су увек спремни да помогну, чак и људима које можда никад нису видели. Они једноставно не могу да одбију да помогну било коме ко се нађе у невољи.

Девица

То су ведри и оптимистични људи који радо помажу другима. За њих не постоји проблем који се не може решити, тако бар приступају сваком проблему и дају све од себе да ураде нешто корисно.

Њихов оптимизам толико је јак и заразан да неретко решавају ствари које су многи давно отписали као нерешиве.

Девице као да у себи имају неки сензор који се активира кад је драга особа у проблему и потребна јој је помоћ, подршка и утеха.

Веома цене искреност па је важно да са припадницима овог знака разговарате отворено и искрено, без пуно увијања и компликовања небитним детаљима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas